Nejste přihlášen/a.
Naše katastrofální. Poprvé,podruhé přjeli v pohodě,při další objednávce,jak už se jim zvýšil počet zákazníků,bu´d něco v zaplaceném soupise potravin něco chybělo nebo nám jednou dovezli místo našeho zboží podivný pytlík-ten jsme otevřeli a uvnitř bylo zkažené ovoce,plíseň,červy,na pytlíku bylo dávno prošlé datum trvanlivosti. Děsí mě,že na lince,kde nákup kompletují do tašek,evidentně musí být tohle staré a zkažené zboží v tomto stavu přítomno,když se jim do toho přimíchalo.(mám to nafoceno,mohu ukázat).
Omluvili se,zkusili jsme tedy ještě jeden nákup.Rohlkk garantuje dodání na cca přesný čas,dává rozmezí cca 10 minut (např.Vám napíše,že nákup dorazí mezi 10.55 a 11.05). Skluz se může stát,chápu,ale nám se stalo,že jsem objednala na daný čas,dala jsem tam i hodinovou časovou rezervu,byly to potraviny pro malé děti a partnera,na stanovený čas jsem pak měla domluvené taxi pro cestu na letiště a následně odlet. Čekám,kurýr nikde. Z Rohliku se neozvali,opakovaně tam tedy volám,vždy mě ujistili,že je kurýr na cestě.Byla jsem připravená vyběhnout do krámu a nakoupit,ale ujistili mě,že kurýr už musí být za rohem,ať nechodím. Pak už bylo taxi dole,platila jsem každou minutu čekání auta.Nákup nikde.Šlo opravdu o potraviny a potřeby pro malé děti,aby pro to partner nemusel jet,když já odcestuji. Potom mi Rohlik poslal SMS,nikdo mi ani nezavolal,za to jsem jim nestála,že to vypadá na čekání na nákup další hodinu.To jsem pochopitelně nevydržela,zavolala jim a zrušila.Celá ta akce mě stála nervy,peníze za hovory,za čekání taxíka,účtuje si za každou minutu čekání před domem,a partner pak jel na velký nákup.Jo,platili jsme kartou předem,takže nám blokovali pár dní peníze na účtě než se nám finance vrátily.
Tolik naše zkušenost. Nechci ale rohlik.cz jen kritizovat,zajímá mě,kdo má zkušenost pozitivní? Myslíte,že taková služba vůbec může fungovat? stejný majitel provozuje i Damejidlo.cz. Mají takové rozvážky podle vás šanci na úspěch? Na Rohlik jsem četla více negativ,zhruba podobných našemu příběhu.
Už delší dobu si nechávám posílat nákupy z iTesco a jsem velice spokojená. Když se objevily upoutávky na "Rohlík", daly se snadno zjistit rozdíly oproti Tescu v neprospěch Rohlíku. Ta doprava zdarma byla jen vějička pro šetrné, ale už porovnání ceny úsporu daleko převálcovalo. Možná jsem ve výhodě, protože mám z profese paměť vycvičenou na ceny, ale dá se to porovnat i jinak. Jedinou výtku mám proti zákaznické lince, tam se operátorky naučily předstírat, že neslyší...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.