Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to chodí na tanečním?

Od: radas237* odpovědí: 2 změna:
Ahoj,je mi 14 let,chodit do 8. Třídy,příští rok budu chodit na tanecni a chci se zeptat jestli vadí když nemám s nikým domluvenej pár?Jestli si mužů na taneční někoho vybrat nebo jestli se musím s někým přihlásit?
Předem díky za info Radek

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nejlepší je zeptat se přímo těch, co kurz pořádají, podmínky mohou mít různé kurzy různé. co chodí do tanečních dcera, tak ta do nich šla bez partnera a problém v tom nebyl.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
poradit bohužel neumím, protože ani vzdáleně netuším, jak to dnes chodí (od absolvování tanečních mne dělí už 37 roků), ale velmi oceňuju (obzvlášť u kluka) chuť absolvovat taneční a naučit se tančit, protože tanec prostě patří k základům vzdělání a správný gentleman prostě musí umět tančit a ne jen "šlapat zelí".
Co jsem se tak nějak mezi řečí dozvěděl od mladých děvčat, tak určitě budou rády, když na kurzy budeš chodit i bez partnerky, protože ne všechny slečny jdoucí do tanečních jsou zadané a volných "pánů" je málo.
P.S. takovou poznámku pod čarou ( i když bych ji někomu ve věku 14 let asi psát neměl) - na umění tančit (cokoli, od klasiky po modernu) se hodně dobře "balí" ženský bez rozdílu věku, protože skoro každá holka se aspoň ve snech vidí jako královna společnosti a tanečního parketu a kdo ji to umožní, získává velkou výhodu oproti zoufalcům "šlapajícím zelí pro okres" ;)
Celkově k Tvému rozhodnutí dávám velký *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]