Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tryskový zapalovač

Od: momak03* odpovědí: 10 změna:

Mám dotaz čím se plní tryskový zapalovač? Butanem?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

ktery? na cigara? zapalovacovou klasikou...

doplněno 16.12.15 20:03:

obycejny plyn do zapalovacu za 25kc, tu trysku vytvari ta kovova mikro mrizka, je to obycejny zapalovac :)

doplněno 16.12.15 20:08:

jo, ale myslim ze to neni jen butan, je to smes PB... moc to resis, maji to v kazde trafice :)

momak03*
hodnocení

jj není to obyčejný z plastu ale ze železa nebo z něčeho teď nevím to je jedno

Zapalovač na obrázku

Tryskový zapalovač
momak03*
hodnocení

Ok takže tam mám dát butan? Ten co je na obrzku nebo podobný

Tryskový zapalovač #2

ladinpraha*
hodnocení

0x

Všechny plynové zapalovače mají trysku a plní se plynem do zapalovače, ať už je označen jako Butan nebo jinak. Tenhle má možná spirálu pro usnadnění zapalování ve větru. Někdy se označuje jako turbo.

doplněno 16.12.15 20:22:

To by mě zajímalo, jak bys tam ten benzín chtěl dostat. :-D

momak03*
hodnocení

Je to jen vlnitá čára :)

Díky za pomoc :)

momak03*
hodnocení

Mám doma tohle můžu to do toho dát?

Tryskový zapalovač #3

hodnocení

0x

Klasika je plyn do zapalovačů, ale když je to tryskový, zkusil bych třeba kerosin. :)

momak03*
hodnocení

A to co je na obrázku tam dát tedy nemůžu?

Zapalovače bývají plynové nebo benzínové. Plyňák se plní takovou tryskou dole, benzíňák se "koupe" v benzínu. Benzíňák je na foto. Tak teď už to snad poznáš.

Tryskový zapalovač #4
bruno*

Ano, to je správné palivo pro turbo a trysko. Až tam přidají ještě "eko", pak budu mít vážně dilema.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]