Nejste přihlášen/a.
Lékařů pár znám (a v nemocnici), ale na pracovní dobu jsem se nikdy neptala. Bohužel se už nevídáme (kamarádi ex-přítele), takže Vám to ani nezjistím.
Ale ve Španělsku jsem u jedné lékařky bydlela. Co mi přišlo hrozné, byly 24-hodinové pohotovosti začínající v 9 ráno. Když už má ten lékař mít pohotovost, tak by přece měla začínat večer, aby přes den nabral síly a byl v noci relativně OK. Divím se, že když jí přivezou případ v 7 ráno, tak že ví, co dělá. A dvakrát během 5 týdnů přišla domů až ve 12 ráno, prostě musela něco dodělat. Kromě těch pohotovostí chodila na běžné 8-hodinové směny, víceméně pouze ranní. Když měla o víkendu pohotovost, pracovala 2,5 dny v týdnu, myslím. Tak nějak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.