Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci poradit ohledně dárku pro manžela. Je úplný blázen do Napoleona a má doma i nějaké knihy, ale já bych mu chtěla koupit ještě jednu. V tomhle se vůbec nevyznám, tak budu ráda, když mi nějakou dobrou poradíte.
Ano, nejlepší je ať si vybere sám, protože už nejsme děti. Jenže máme takovou tradici, že si vždy koupíme něco "hodnotnějšího" jako překvapení, a mě ta kniha připadne jako velmi dobrý dárek. Při nejhorším se to dá vyměnit.
Děkuji
Vlastním pouze Albert Z. Manfréd- Napoleon Bonaparte v r. 1982 jsem ji dostala jako dárek a dodnes ji nikdo nečetl. Piere Miquel-Slavkov, bitva tří císařů i ta je pouze ozdobou knihovny. Já bych se raděj nenápadně zeptala, koupila jsem manželovi, tajně, střelecké rukavice, nebyly zrovna levné a hned po Vánocích je běžel vyměnit za úplně jiné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.