Nejste přihlášen/a.
Jsem žena, jezdím okolo 10000 km ročně, jen do práce a na nákupy, sem tam výlet a v létě Chorvatsko.Chci si koupit nové auto, doporučte mi automobil.Vím, že chci malou spotřebu, cena do 550tisíc.
Dobrý den. Z vašich údajů lze doporučit:
benzínový motor
Tak znovu :
Potřebujeme znát další info - jste sama, pár, rodina (kolik lidí?) Pes, psi, jak velcí? Denně ujedete km (do práce)? Máte zkušenosti s manuální/automatickou převodovkou? Máte nějaké preference výběru?
Tu částku určenou na nákup máte naspořenu, z dárcovského kuponu, případně máte i na servis vozu?
s tím denním nájezdem je to na rozmezí benzín-diesel... Rozhodoval bych se tedy podle možností servisu (diesel častější servis).
SUV - sauto.cz/...
nebo osvědčená sauto.cz/...
ale napadlo vás už i toto řešení? - sauto.cz/...
Půl roku jezdíme vozem Volkswagen Touran-2litr, diesl a manžel si nemůže vynachválit jízdní vlastnosti vozu, komfort a nízkou spotřebu, víc jak vy nenajedeme ale je to docela velké auto. Sestra a švagr jezdí Clio benzín, Megan diesel, mají vozy 6 a3 let a opět si je chválí. Já myslím, že každý vám vychválí to svoje autíčko, 15 let jsme jezdili Felicií a já bych vám i tu vychválila, ještě teď s ní jezdí dcera. Dcera o feldě combi říká, že s tou "krávou" se špatně na sídlišti parkuje a touží po "malém" autíčku právě na ty nákupy a denní ježdění. Učaroval ji "punťa" fiatek punto co má kamarádka. S Tourana je na nervy a jezdit s ním nechce.
Pánové se na mě nebudou zlobit, rozumí tomu jistě lépe.
rovnou napíšu že fiaty nemám rád ale tchán pořídil za necelých 400 tisíc nového fiata 500 1,4ku v benzínu má ho druhým rokem zatim bez jedinýho problému,překvapilo mi že je tam docela prostor,slušně se v tom sedí a to i v zadu,je vyší takže se i dobře nastupuje,výbava -klima ,okna v elektrice takovej ten standart,spotřeba dle stylu do 7,5l na 100,akorát kufr mohl bejt větší
motor na muj vkus nic moc sem odkojen TDI ale jezdit se stim dá a né ůplně nejhůř
takže shrnuju že mi to auto docela překvapilo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.