Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlasití sousedé?

Od: dustycz* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, mám takový problém. Bydlí nad námi lidé s absolutně nevychovaným dítětem. To dítě extrémně ruší, je schopné se rozbrečet kdykoliv, za poslední 3 dny jsem naspal cca 6 hodin denně. Tohle je fatalní ve věku 17ti let, kdy se ještě vyvíjím a rostu. Ve škole jsem byl hotový. Ještě do breku jsou schopny se rodiče pohádat. Je jim úplně ukradený, že ruší své okolí. Jak to mám yřešit? Zvonil jsem, nikdo samozřejmě neotevřel, počítám s tím, že se zase nevyspím dneska. Chtel bych to ještě pořešit nějak, že bych se zbavil toho hluku a zároveň jim pěkně uškodil, za to, že škodí oni mě. Děkuji moc.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Už jste někdy měl malé a třeba zrovna nemocné dítě? To se pak hádají i nevyspaní rodiče. Jste sobec, proč hned někomu škodit. Pokud se vám zdá, že rodiče děcko týrají, ohlaste to na PČR.

dustycz*
hodnocení

Nevyspaní roddiče nejsou ve vývinu.

hodnocení

0x

Mate lehke spani...

Je to tezke , mam taky zrovna doma dite a kdyz ho boli bricho , nebo zuby tak rve rve rve a je mu jedno kolik je hodin. Pes steka , dite rve...

Je to tezky , ale jedine si dat treba sluchatka , nebo spunty do usi.

dustycz*
14.12.15 20:19
hodnocení

Děkuju

hodnocení

0x

A co tvoji rodiče? Ty to neruší? Proč si nestěžuješ rodičům, aby tam došla třeba Tvoje matka? V kolik hodin jsi tam byl na ně zvonit? Bylo to ve dne, nebo v noci? A že by ani neotevřeli, vždyť přece nevědí, kdo za dveřmi stojí. A že by Ti tady někdo radil jak škodit lidem, tomu bych se sakra divila...

dustycz*
hodnocení

Rodičům jsem si stěžoval, prý je to taky štve, tak jsem tam po dohodě zašel. K nim k bytu nejde přímo jít, musel jsem zvonit z venku, bylo to okolo sedmé večer.

mcmerkurion*
hodnocení

0x

...přečti si to tak za deset let,co jsi vytvořil a budeš se hanbou propadat,jinak radit,jak uškodit je proti zdejším pravidlům (a nejen zdejším)...

dustycz*
14.12.15 20:20
hodnocení

Dík

radkapod*
hodnocení

0x

Tvůj problém vyřeší pouze...špunty do uší a pod polštář budík. Nedělám si srandu já bych se bez nich po noční nikdy nevyspala. Měla jsem totiž hrozný sousedy v bytovce, důchodci, děda byl asi dost nehluchlej, protože babča na něj stále křičela. Slyšela jsem každé její slovo *zed*.

Občas to byla ale docela sranda...Babča:"Co chceš dneska k obědu?" Já, hooodně nahlas: "Svíčkovou se třema!"

Babča: "Vzal jsis už dneska prášky?" Já, hooodně nahlas:"Antikoncepci beru vždycky večer!" *smich*

hodnocení

0x

Pobavila mne věta -" Tohle je fatalní ve věku 17ti let, kdy se ještě vyvíjím a rostu" *smich* - představ si, že jsou lidé, kteří při tom chodí do práce. Počkej až jednou budeš mít vlastní mrně, porostou mu zuby či bude nemocné, nebudeš spát kolik nocí a budeš děcko nosit chovat, aby se sousedův mladík ˇvyspal a nebylo to pro něj fatální. :)

Chce to trochu tolerance!

eivlis*
hodnocení

0x

Na tohle zadne reseni neexistuje. Jedine snad domluva, ale tady jde o dite a deti jsou holt hlucnejsi. Tohle je nekdy dan ziti v panelaku. Zazivali jsme podobne veci a nezbylo nam ne se odstehovat do baraku. chci tim jen rict, ze opravdu reseni neexistuje. Ja jsem tehdy spala porad se spunty na usich az me z toho tlacily usi. Vam vadi jejich dite, jim zase neco jineo atd...

Ono neexistuje řešení ani v baráku. Stačí soused, co dennodenně včetně víkendů zpracovává nakradené dřevo na zimu a máte to znovu. Není to otázka toho, jestli bydlíte v paneláku, ale jaké máte sousedy.

Stačí, že má soused několik psů, štěkají v noci a nevyspíte se nebo i přes den. Když jsem párkrát spala u sestry v baráku, nevyspala jsem se, protože psi štěkali v noci a ráno sousedi se bavili venku, sekali trávu, přestavovali barák atd.

eivlis*

Naprosto souhlasim, ze je jedno, kde to je, ale je to opravdu jn o sousedech. My jsme se stehovali a prvni na co jsme se prave ptali byli sousedi, takze jsme presne vedeli do ceho jdeme. Jinak souhlas, ze kolikrat ctu o nestastnych lidech, kteri jsou v baraku a pod oknem maji magora souseda, ktery reze drevo od rana do vecera, nebo jini zase rvou cele noci atd.. Fakt je to jen o sousedech jaci jsou.. Kamarad nasi rociny bydli v panelaku a prej je mega spokojenej jakskvele ma sousedy, takze sousedi jsou v bydleni vyhra, nebo prohra.. Ted mame v dome stesti, ze sousedi naprosto fajn, nikdo psy nema, ale taky je pravda, zenekteri sousedi jsou uz starsi, casem treba bark prodaji a vsechno muze byt jinak, takze souhla opetovny, ze vse je o sousedech a lidskych vztazich..

vmhvj
hodnocení

0x
Kup si špunty do uší.
Jestli mají malé dítě, tak neovlivní, kdy bude brecet.
No a noční klid je 22-6, takže v 7 večer se nechodí zvonit, aby byli ticho.
Jo a věř mi, že s nedostatkem spánku se vyrovnas nejlip právě teď, v tom tvem vyvonu. Čím starší budeš, tím hůř budeš nedostatek spánku snášet.
dustycz*
hodnocení

V 7 jsem zvonil abychom si promluvili, jestli nemůžou dávat pozor na své dítě. třeba včera byl do půlnoci klid, poté z ničeho nic se dítěte narka začala s někým bavit a pochopitelně to díte zbudili. KDYBY BYLI TY Z*SRANY rodiče zodpovědnejsi tak by se to nestavalo.

hodnocení

0x

Špunty do uší a pustit k tomu nahlas televizi. Při tom usnu. Dělám noční a sousedka pode mnou je hlučná, proto jen špunty do uší nestačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]