Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s tiskem ve win 10

Od: kravsko* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

Mám notebook s windowsem 8 a přeinstaloval jsem si systém na win 10, ale od té doby když chci tisknout tak mi to píše:

Systém windows nemůže tisknout s důvodu potíží s aktuálním nastavením tiskárny...

Poradíte mi někdo kde mám co nastavit?

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A zkoušel ses dívat na nastavení té tiskárny? Nainsaloval si ovladače té tiskárny? Případně se podívej (nevím kde to je pod W10) ale podívej se do systémového nastavení, hledej strom se zařízeníma. Tam uvidíš jestli ovladače k jednotlivým zařízením fungují správně.

kravsko*
hodnocení

tiskárna je nainstalovaná, dokonce mi nejde ve wordu to převest do pdf...píše to to samé jako při tisku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]