Nejste přihlášen/a.
zdravím chci se zeptat co si myslíte , nebo jestli věříté těmdle článkům
fanda.nova.cz/...
tn.nova.cz/...
tn.nova.cz/...
Děkuji
Howadiny, které děsí a fascinují - a tím lákají nevzdělaná stáda ke sledování reklamy... Aneb - o peníze šiřitelů jde až především...
Se divím, že ještě žádnej koumes nenabízí nějaký pilulky proti konci světa, jako v roce 1910, když zeměkoule procházela ohonem Halleyovy komety. Tehdy se taky ve velkým prodávaly protikometární pilulky.
Jinak, všechno, co se jen trochu otře o Novu tak se musí vydělit dvěma, zbytek vygumovat a MOŽNÁ někde nalezneme malininkatý zrnko pravdy.
Nestane se vůbec nic. - pt
"jenyk", rádo se stalo.
Dneska se mne soused ptal, jestli jsem také dostala e-mail od NASA o konci světa. Máme si prý připravit zásoby vody, připravit se na to, že budeme bez elektřiny, ... Tak jsem mu řekla, že jde nejspíš o další hoax, a že takovým blbostem nevěřím.
Ja si myslim, ze nove zavedeny kanal se musi nejak podporit.. stejne tak tn.cz, aby tam prisli navstevnici, a klikali na reklamy, a stejne tak producenti, dokumentarni studia, televize si vsichni radi vyvari na lakavem tematu, ktere zajima masy, a ty masy jsou vdecne za jakoukoli hozenou kost, no a tak si ti zminovani zatim mnou ruce, a uz hledaji v jinych zaznamech neco, kam by to datum o konci sveta pak posunuli :D
Já si stále svým selským rozumem říkám, že letopočet se počítá od narození Krista. Víme všichni, že na tom datu se vědci a církev neshodla. Protože hvězdy a kometa nad betlémem byly nějak jinak. Tedy letopočet je jen vlastně fiktivní. Jak nějaký pan May mohl vědět, kdy bude prosinec 2012?! Ikdyž viděl hodně daleko a hodně jasně a měl k dispozici úplně jiný kalendář. Spím klidně :D
Klidný spánek bych také doporučil
K onomu datování: Mayové samozřejmě nic o prosinci ani r. 2012 vědět nemohli. Sestavili kalendář, složený z cyklů, odvozených mimo jiné, od pohybů vesmírných těles. Vědci, kteří se kalendářem zabývali pak na tomto základě provedli přepočet mayských cyklů na dnešní kalendář ono bájné vyvrcholení kalendáře jim vyšlo na 21.12. Ale už o tomto jsou spory. Některé studie mluvily o datu 28.10.2012 a jak jsme se dočetli i v tomto vlákně, možná se naše generace tohoto magického data ani nedožije
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.