Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupujete rachejtle?

Od: lucie* odpovědí: 6 změna:

Kupujete zábavnou pyrotechniku?Já osobně nesnáším kravál,bouchání...a bojí se i zvířata,hrozně mi to vadí a konec roku mi nepříjde veselý,protože při procházce městem je to jak ve válečné zoně.Děcka to odhazují za chůze kolem sebe,do košu a mají radost jak se druzí lekají,jak to bouchá...,ale protože je toho na trhu rok od roku víc a víc,tak je asi spousta lidí co to mají rádi.Jak jste na tom vy?Opravdu to tolik lidi baví?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

dětem bych to dopřál, aby pak něco nevyráběly doma samy... to raději, ať používají tyto "bezpečné".

No a na Silvestra bych investoval tak max 500, aby něco bylo, ale víc do toho nevrážím. Je to pomíjivé. :)

mp*
hodnocení

0x

Dneska už ne. Čeho je moc, to už tak moc nebaví. Vzpomínám na 70-tá a 80-tá léta, kdy jsme tak max. házeli prskavky. A když někdo propašoval z ciziny petardy, tak byl na Silvestra za borce. A rachejtle měli u nás na sídlišti jen ti nejzcestovalejší. Pár armádních či policejních důstojníků (asi) mělo odvahu a na Silvestra odpalovali světlice s padáčkem. To byl pro nás děti největší úlovek. Ohňostroje asi k Silvestru patří. Na to se může každý připravit. Nevím ale, jestli je to nutné při každé druhé svatbě, narozeninách nebo párty. Tam už to trochu zavání sebestřednosti a neohleduplností.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Já to nekupuji. Bohatě stačí si užívat toho snažení všech kolem mě. Pak se chodím dívat, jestli někde náhodou nehoří.

Sousedovic kočkofilní Jork to bouchání má dokonce rád. Může se pominout, aby to bouchání všechno pobral a nic mu neuniklo. Von je divnej.

slzicka*
hodnocení

0x

Já to taky nekupuju. Na nový rok do města nejezdíme, slavíme ho na horách. Vyleme na nejvyšší kopec a ten nádherný výhled, všude kolem ohňostroje, ale je to klidné, bez těch třeskavých ran. :)

lidus*
hodnocení

0x

Peníze umím utratit i jinak, rachejtlí a ohňostrojů v rukou laika se bojím a vím proč.

hodnocení

0x

Kromě přestřelky s "římankama", které spíš jen tak flušou a nedělají kravál, pyrotechniku nekupuji, ale na pořádný ohňostroj se podívám rád :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]