Nejste přihlášen/a.
Kupujete zábavnou pyrotechniku?Já osobně nesnáším kravál,bouchání...a bojí se i zvířata,hrozně mi to vadí a konec roku mi nepříjde veselý,protože při procházce městem je to jak ve válečné zoně.Děcka to odhazují za chůze kolem sebe,do košu a mají radost jak se druzí lekají,jak to bouchá...,ale protože je toho na trhu rok od roku víc a víc,tak je asi spousta lidí co to mají rádi.Jak jste na tom vy?Opravdu to tolik lidi baví?
Dneska už ne. Čeho je moc, to už tak moc nebaví. Vzpomínám na 70-tá a 80-tá léta, kdy jsme tak max. házeli prskavky. A když někdo propašoval z ciziny petardy, tak byl na Silvestra za borce. A rachejtle měli u nás na sídlišti jen ti nejzcestovalejší. Pár armádních či policejních důstojníků (asi) mělo odvahu a na Silvestra odpalovali světlice s padáčkem. To byl pro nás děti největší úlovek. Ohňostroje asi k Silvestru patří. Na to se může každý připravit. Nevím ale, jestli je to nutné při každé druhé svatbě, narozeninách nebo párty. Tam už to trochu zavání sebestřednosti a neohleduplností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.