Nejste přihlášen/a.
Udělala se mi na loktě t.zv. burza , takový váček asi tukový a bolí to, jak si mohu s tím sama poradit, aby zmizel.
Já si myslím, že tukový váček na lokti se neudělá jen tak, sám od sebe. Ať se tomu říká jak chce, měl by to vidět lékař. Může se stát, že se místo zanítí a zánět zasáhne šlachy a zanítí se kloubní pouzdro, případně kloub. Žádná legrace. Kdyby to byl furunkl-vřed, pak asi svépomocně by to šlo, ale to, co popisujete a zvláště s tímto názvem, to nebude jen tak.
Ahááá, priznaky-projevy.cz/...
Zdravím, já měla burzu v kyčli, velká bolest,nejdříve nemohli doktoři poznat, co to je.Pak následovala operace.Prý ten zánět byl ve velikosti vlaš. ořechu.Mám jizvu asi 10 cm velkou.Horší je, že se to může obnovit.Samoléčba snad nějakou mastí na zmírnění bolesti, ale je lepší operace a mít klid...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.