Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Suché rty

Od: hedamaty odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám už týden suché rty a nic nepomáhá. Zkoušela jsem jelení luj, sádlo, med a i další věci, ale stále je mám suché jeste víc. Nic nepomáhá. Nemáte jeste nějaký jiný tip na suché rty? Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Čas od času to takhle také mám. Koupila jsem si v lékárně pomádu na rty, doma jsem měla nějakou s placebem, ale když to mám takhle, jak popisujete, nepomáhá nic. Vypadá to, že chyba je ve mně a ne ve rtech nebo v mazání. Mazejme a počkejme, až to přejde, až se v nás "cosi" srovná.

hedamaty
hodnocení

horší je když nevíme co to ,,cosi,, je... :/

lucie*
hodnocení

0x

Né všechny pomády na rty pomůžou.Některé i ty drahé jsou jen na okrasu a nepomáhají.Zkoušela jsem i takové v kelímkách,drahé,levné,se vším možným.Mám veliký zlozvyk,že si trhám tu suchou kůžičku na rtech,už celé roky.I když je namažu,stejně jsou po některých pomádách suché...a to jsem za ty roky vyzkoušela kde co.Jediná co opravdu pomůže je ta "nejobyčejnější"za 11kč.Jde koupit i v Kaufu,Tescu...malá,bílý obal pece-o-rty.heureka.cz/... ta jediná třeba i zahojí pokousané a potrhané rty a to do druhého dne a rty nejsou nikdy suché!

hedamaty
hodnocení

Já právě používám tu nejobyčenější...a nic... zkoušela jsem právě i sádlo které je dost mastné..ale ani to nepomáhá... :/

hahanaj*

zkuste si přečíst toto

prozeny.cz/...

rtiky
Doporucuji udelat scrub z hnedeho cukru, medu, kokosoveho oleje a skorice. To vam prokrvi rty a melo by to pomoct. A potom promazavat klasickym balzamem mam tohle obdobi take a zadny balzam mi nepomaha. Vyzkousejte vsak ten scrub. Mozna mate take vysusene rty z toho ze pijete malo vody
hedamaty
hodnocení

Moc děkuji za radu, určitě to vyzkouším... snad to pomůže :)

Scrub, to je vlastně piling? Ten jsem také vyzkoušela v jiném složení, nepomohl. Mám pocit, že tento problém, asi špatně uvažuji, ale příjde mi, jako vnitřní horečka. Vím, že to co jsem napsala, je veliký nesmysl, ale příjde mi to tak. Závada je někde jinde. Ale nevím kde. *hej*Kdybyste na to někdo přišel, napište. Budu vděčná.

doplněno 14.12.15 18:27:

Ivzez, za pokus to stojí. Opravdu málo piji. Pohlídám se, donutím se. Děkuji.

iz*
hodnocení

0x

Někde (nevzpomenu si, kde) jsem se dočetla,

že popraskané rty mohou být způsobeny nedostatkem tekutin.

U mě to funguje – pokud piju dost vody, mám rty v pořádku.

mp*
hodnocení

0x

Taky jsem tím v mládí docela trpěl. Podle mě je to něco jako atopický ekzém. Myslím, že je to psychického rázu. Každému se to dělá někde jinde. A obyčejně to zmizí s koncem nějakého problému. Technicky je na to dle mých zkušeností fakt nejlepší obyčejný jelení lůj bez dalších příchutí a nebo opláchnutí studenou vodou.. Hlavně neolizovat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]