Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám už týden suché rty a nic nepomáhá. Zkoušela jsem jelení luj, sádlo, med a i další věci, ale stále je mám suché jeste víc. Nic nepomáhá. Nemáte jeste nějaký jiný tip na suché rty? Děkuji
Né všechny pomády na rty pomůžou.Některé i ty drahé jsou jen na okrasu a nepomáhají.Zkoušela jsem i takové v kelímkách,drahé,levné,se vším možným.Mám veliký zlozvyk,že si trhám tu suchou kůžičku na rtech,už celé roky.I když je namažu,stejně jsou po některých pomádách suché...a to jsem za ty roky vyzkoušela kde co.Jediná co opravdu pomůže je ta "nejobyčejnější"za 11kč.Jde koupit i v Kaufu,Tescu...malá,bílý obal pece-o-rty.heureka.cz/... ta jediná třeba i zahojí pokousané a potrhané rty a to do druhého dne a rty nejsou nikdy suché!
Já právě používám tu nejobyčenější...a nic... zkoušela jsem právě i sádlo které je dost mastné..ale ani to nepomáhá... :/
Scrub, to je vlastně piling? Ten jsem také vyzkoušela v jiném složení, nepomohl. Mám pocit, že tento problém, asi špatně uvažuji, ale příjde mi, jako vnitřní horečka. Vím, že to co jsem napsala, je veliký nesmysl, ale příjde mi to tak. Závada je někde jinde. Ale nevím kde. Kdybyste na to někdo přišel, napište. Budu vděčná.
Ivzez, za pokus to stojí. Opravdu málo piji. Pohlídám se, donutím se. Děkuji.
Taky jsem tím v mládí docela trpěl. Podle mě je to něco jako atopický ekzém. Myslím, že je to psychického rázu. Každému se to dělá někde jinde. A obyčejně to zmizí s koncem nějakého problému. Technicky je na to dle mých zkušeností fakt nejlepší obyčejný jelení lůj bez dalších příchutí a nebo opláchnutí studenou vodou.. Hlavně neolizovat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.