Nejste přihlášen/a.
Taky vám po opravě čehokoliv mají tendenci přebývat díly? Řešíte to? Případně jak?
Já se snažím, kreslím obrázky, píšu si poznámky, složitější věci fotím a stejně téměř vždycky něco zbyde. Po včerejším přepastování NTB např. zbyly 2 šrouby. U jednoho je vytržená matka v protikuse, tudíž ho nebylo kam zašroubovat, ale druhý se zjevil na stole (nezván a nečekán), vypadá úplně jinak než ostatní šrouby a tak bych přísahal, že jsem ho ani odnikud nevyndaval (veškeré šrouby jsem ukládal do víček s popiskami a tenhle byl volně). Podle stavu závitu vypadá, že se odněkud vyklepal a uvnitř NTB trpělivě čekal, až mě bude moct nasrat .
Je to celkem běžný úkaz. Už asi rok se mi na příklad válí na stole takový malý, kulatý kousek molitanu, který se objevil na stole krátce po smontování opravované autonavigace. Všechno funguje, tak to neřeším.
Za časů mechanických "kurvítek" (jestli nevíte, co to je, na Netu o tom najdete zajímavé čtení) se říkalo, že to, co takhle zbyde, je právě ono kurvítko. Ovšem v dnešní době pokročilých kurvítek elektronických se ta mechanická skoro nevyskytují.
Před mnoha lety jsem měl auto Felicii (gabriolet z roku 1961). Jednoho dne se mi začala zasekávat rychlost (nešla vyřadit 1.). Rozebral jsem převodovku a zjistil jsem že za to může jakýsi oválný předmět (jako kuličku z ložiska, akorát šišatou). Součástku jsem vyndal a od té doby jsem najezdil tisíce km bez jakéhokoliv problému. Dodnes netuším, k čemu to tam bylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.