Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabarvené vlasy v pubertě

Od: kriistyna odpovědí: 2 změna:

Dobrý den , chtěla bych se Vás zeptat zda je normální - je mi 14 a mám nabarvené vlasy - konečky cca 5 měsíců od kadeřnice . Od září , jsem sice více ve stresu, padají mi mnohem více vlasy , v létě nádherně průžné a ted zkrátka takové zesláblé.Občas když si sáhnu do vlasů vytáhnu třeba 4 nebo 3 někdy i více vlasů , je to normální? Může to být třeba díky tomu že jsem v pubertě? Děkuji za odpoved.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Padání vlasů není barevnými konečky vlasů. Příčina bude někde jinde. Je také možné, že to bude tím, že se asi co 7 let mění skoro všechny buňky na povrchu těla. Důležité je, aby vlasy znovu rostly a nahradily ty vypadané. Kolem čela máš maličké vlásky, které rostou? To je důležité. Do vlasů si sahej co nejméně. Není to zdravé ani pro vlasy, ani pro pleť, když na ni přeneseš vlasový maz. I na akné si takhle můžeš zadělat.

kriistyna
hodnocení

Děkuji, kolem čela vlásky mám tak snad i rostou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]