Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek k vánocům pro babičku

Od: skopino1979* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, poraďtě, prosím, jaký koupit dárek k Vánocům pro babičku. Je jí 68 let :) Díky za každé rady a nápady...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, :) já radím narovinu se zeptat :).. jestli je jako má babička, tak to bude, "já nic nechci, nic nepotřebujji". :)

V loni se ale rozplakala nad polštářkama s potiskama našich zvířátek, a teď narovinu řekla, že chce další s pravnučkou...Jinak vše osatní - mýdla, krémy, vůně - to zůstane na věky ve skřínce nepoužité.. :) ty babičky..

doplněno 12.12.15 07:47:

Jojo, přesně, souhlasím babkazov - vytvořit nějaký košík s dobrotama, které si jentak nekoupí, od ovoce, po nějaké dražší paštiky, sýry, salámy, nějaké delikateky... Jen mi teda babička předevčírem říkala, že žádnou kosmetiku nechce... :) samozřejmě to byl můj první plán na dárek.. :)

hodnocení

0x

Když vám nikdo neporadí něco atraktivnějšího, pak udělejte balíček z dobrot. To, co má ráda nebo to, co ještě nikdy nejedla: čokoláda, olejovky, dobrý džem, olivový olej, arašídovou pomazánku, sušenky atd. V balíčku z celofánu + mašle. Nic nepokazíte a uděláte radost naprosto určitě. Anebo totéž z drogerie: sprchový gel, sprejík, mýdlo, krém na ruce, krém na šlapky nohou, v papírové kabelce. To je také naprostá jistota. Nakoukněte k ní do koupelny, jakou značku používá. Ale vlastně je to jedno, určitě ráda vyzkouší něco nového. Navíc, nebude to muset sama kupovat v průběhu roku. (Vlastní zkušenost)

doplněno 12.12.15 08:15:

babuška má pravdu s těmi poukazy. Já teď, na narozeniny, dostala vstupenku pro 2 osoby na Nohavicu Pod heligonkou. Moc se těším. ;) Minulé vánoce jsem já i druhá babička dostaly poukazy na salát v šopinkparku, a ještě před tím na kávu se štrúdlem v bezva kavárně. Měly jsme, obě babičky, velikou radost. Nikdy bychom si ani na salát, který byl úúúúžasnýýý, ani do tak fajnové kavárny netroufly.

doplněno 12.12.15 10:35:

Ještě jednou jsem dostala poukaz na 10 velkoformátových fotek, které mi vyrobí, když zašlu emilem svá fota. Koupila jsem si pak klip rámy, barevné papíry na pasparty a mám parádu v předsíni. ;) Všechny poukazy byly koupeny ve slevových akcích, ale i tak nebyly zadarmo.

babusa*

Já jsem taky dostávala kosmetiku,krémy atd. a "neskákala" jsem radostí,protože mám své oblíbené,které si ráda koupím sama.Takže balíček s tím,co píše nade mnou babkazov,víno,čokoláda,šiška salámu atd. a radost mám i z pochutin z obchodů se zdravou výživou.A taky dostáváme dárkový poukaz na thajské "aromatické olejové masáže",dostala jsem i poukaz ke kadeřnici,do drogerie DM,kde jsem si nakoupila co jsem chtěla.Víc to vítám než jiné dárky.Jednou se děti domluvily a společně nám koupily víkendový pobyt -spíš 4-denní ,užili jsme si ho a setkali se tam s lidma,kteří byli taky tak obdarovaní.Od vnoučat většinou dostáváme ty zabalené pochutiny.

patronka*
hodnocení

0x

Je mi 68 let, jsem babička a kdybych si měla přát nějaký dárek, tak jedině vlastnoručně vyrobený! Takový má pro mne trvalou hodnotu a těším se s nimi celé roky, nejen o Vánocích. :)

culdabulda1*
hodnocení

0x

rum- becherovku - dobré víno - likér -

fialka*
hodnocení

0x

Asi bych volila becherovku, višňovku, co si může dát s kamarádkou štamprličku. Nebo udělat foto kalendář - vnoučata, rodina, kytičky ze zahrádky. Koupit zajímavý hrníček na čaj, dárkové balení dobrého čaje. Kosmetiku asi až v poslední fázi.

duha*
hodnocení

0x

Poukaz ke kadeřnici zaplacený na 6 návštěv, předplatit programy v případě Skylink třeba na 6 měsíců Flexi 7 , soupravů čajů v dárkovém balení podle toho co babička pije.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]