Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj (ne) přítel = pomoc! nevím co dělat

Od: tereza158* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, měla jsem kluka, a pořád sme skrývali to že spolu chodíme. Nevěděli sme jak to říct, a jestly to vůbec říct. (protože naše třída by to vůbec nepochopila a navíc většina třídy eště s nikým nechodila pokud vím, včetně mých kamarádek a tak si myslím že by to také nepochopily xD) A bylo to příšerné, to pořád tajit a lhát. Tak sme se rozhodly skončit. Jenže on teď chce aby sme zase byly spolu... a já pořád říkám že ne, ale... teď vážně nevím :/ Nemůžu na něj přestat myslet :/ *zed* *plac*prosím poraďte. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ju*
hodnocení

0x

Takže 13,14,nebo už 15? Těžké trauma - obuj si kecky a běž to rozběhat, a budeš vědět nebo nevědět...drama, hlavně se netrap...ještě jich bude...

tereza158*
hodnocení

JJ díky :) zkusím.

ju*

Přinejmeněším si vyčistíš hlavu a získáš jiný pohled na věc...

borax*
hodnocení

0x

No chceš sním být? Jestli jo, tak co řešíš kamarádky a třídu...to není tvůj problém, že někdo něco nepochopí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]