Nejste přihlášen/a.
Co si o tom serveru myslíte? Já osobně jsem tam byl, ale odešel jsem, protože tamní admin je strašně prudérní. (Doufám, že to nepochopí jako propagaci Odpovědí)
Prudérní? A ještě atrašně? To asi ne. slovnik-cizich-slov.net/...
Není nic snadnějšího, než odtamtud odejít. A když chcete zůstat, tak se chovejte tak, jak admin- majitel, chce. Je to jeho majetek, může určovat hranice a vyžadovat dodržování.
takže je v tvém zájmu si přečíst pravidla této poradny a FAQ...
zdejší admin a moderátoři také dbají na to, aby se udržela určitá kultůra a úroveň.
Vítej...
a jak jsem si na těch Odpovědích prošel tvoje příspěvky a hlavně reakce ostatních na ně, je klidně možné, že se ti zdejší moderátoři budou také zdát... jak to nazvat?
Hejkale, prudérní?
Ale no tak, Hejkálku! Tohle slovo použil tazatel v otázce a význam slova jsem mu vložila s odkazem. Patří mi to, nemám být ironická!
Ano jsem tam už taky hezkou dobu,je to normální "odpovědna"jako zde jen s tím rozdílem,že tam si ... jedinci dělají legraci stupidními dotazy daleko víc než zde!Zde by asi někteří tazatelé dlouho nefungovali jako tam!
Shrnu svůj názor-chci-li se pobavit a případně s tím i poradit jdu tam!Chci-li se přiučit ,dozvědět se něco nového a poradit jsem zde!
Několik dní jsem tam nahlížela a nezaregistrovala se, protože jsem pochopila, že jde jen o honbu zlatých za body. Zneužívají svých výhod tím, že odstraňují odpovědi jiným zlatým. Občas se navzájem napadají a je jim jedno co odpoví, jen když za to přibude bod. Žádný klid a přátelské prostředí tam není, jen pár figurek poskakuje na každé otázce stále dokola. Tato poradna je mnohem mnohem lepší!
A co pak s těmi body? Může si za ně někdo něco koupit? Nebo mu zvýší pocit radosti z dosaženého cíle? Jaké výhody plynou z velkého množství bodů?
Clayman, aháá. Už neumřu neinformovaná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.