Nejste přihlášen/a.
Buďto budeš poslouchat, nebo zemřeš!
Jsem z toho hodně špatná, z jakých důvodů lze přijít o život a jak lehce lze namířit a stisknout.
Na www.ireporter.cz Podívejte se na:,,Tenhle záznam musejí vidět především ty české ženy, které berou pod ochranu vyznavače islámu,,.
Tam, kde vládne šaria. Žena se provinila, že šla po ulici sama a neměla zakrytý obličej. Bránila se ale statečně.
Souhlasím. Disciplína musí být To se nedá nic dělat:D Ženy tam nejsou právě svobodné - v tom západním slova smyslu. To ale neznamená, že jsou méně šťastné než ty ze západu a to je to oč se v životě hraje. Aktuálně bedlivě sleduji paní Jourovou, co vyplodí za nové demokratické zákony v této souvislosti. Nejdříve asi dojde k potlačení práv vyjádřit se na internetu, potom 50% žen v politice i kdyby na chleba nebylo. Jsem zvědavý, kam to až zajde, co ta naše rádoby demokratická mord-parta ještě vyplodí. Když to tak sleduju, tak není moc rozdíl mezi běžným islamistou(ne teroristou) a takovou paní Jourovou. Obě strany si obhajují svůj extrémní pohled na svět. Rozdíl je hlavně v tom, že EU má ekonomickou moc na to, aby si svoji pravdu vydupala.
Souhlas, to je také extrém. Buďto na to mám /jako žena/, nebo nemám. Nemůže přece někdo vykonávat nějakou práci jenom na to konto, že je to které pohlaví a musí se dodržet poměr půl napůl. Je to o schopnostech a ne jestli nosím trenky nebo kalhotky.
To se nedá nic dělat:D Ženy tam nejsou právě svobodné - v tom západním slova smyslu. To ale neznamená, že jsou méně šťastné než ty ze západu a to je to oč se v životě hraje.
Jo jo, ženy jsou přece šťastné i tak. Bez té svobody. Na to někteří zdejší rádci běžně přistoupí. Ale vzápětí se rozčilují nad tím, že nějaká Jourová ohrožuje jejich demokracii... a přirovnávají Jourovou k islamistovi.
Nechápu, že takoví lidé jako vy, kteří odbydou svobodu tím, že "To se nedá nic dělat:D Ženy tam nejsou právě svobodné - v tom západním slova smyslu. To ale neznamená, že jsou méně šťastné než ty ze západu " pak tady diskutují něco k tématu demokracie. Když sami deklarovali, jak na právech jednotlivce nezáleží.
No to víte, že se nedá nic dělat a na tom si trvám nebo vy snad pojedete do těch zemí, kterých se to týká, řeknete jim, že to dělají špatně a oni vás poslechnou, když i některé Češky s nimi souhlasí, např. modrooká pí Červenková? Naposled se o to snažila velká jůesej například v Afghánistánu...Jak se jim to povedlo, nebudu raději snad ani komentovat. Doporučuji se podívat také na rozpočet té srandy.
Možná, že mnohým mužům to tady nevadí, jak vidím v komentářích. Zřejmě se klidně přizpůsobí. Opravdu se každý může rozhodnout, jak chce konat, protože má svobodnou vůli. Myslím si, že ti, co se tak vyjádřili, ani nemusí být věřící. Je to o člověku.
Tyto příspěvky jen vyvolávají paniku, obavy, úzkost ale zrovna tak to mohou být řízené provokace. Být já adminem všechny je mažu a to i když to nijak nemění můj názor, že zde islamisty, uprchlíky odkud koliv, nechci.
Liduš, v tomhle s vámi souhlasím. Možná to tu čte i jeden nejmenovaný rádce, který tu celkem pravidelně "podněcuje" paniku mezi obyvateli.
Nežijeme přece v demo-kracii, abychom mazali něčí, slušně položený dotaz. Fóra, která se kdy nějak obšírně rozjela v mazací taktice, brzo skončila a uživatel internetu si našel jinou svobodnější platformu, pro vlastní vyjádření.
Doporučuji všechny multikulturisty, sluníčkáře a havlolidi a ty kteří tvrdí že je vše v pořádku / s pronikáním imigrantům do evropy / odeslat do ortodoxní muslimské země na půlroční stáž, manžele pokud je jeden z nich uvedené individum jako pár do existujících muslimských rodin v pozici příbuzných bez majetku, samotné ženy začlenit do muslimských rodin jako druhé či třetí manželky, muže do pozice 3 bratra, jejich příbytky vyčlenit zdarma jako pomoc migranským rodinám...
Po půlroční stáži je začlenit do systému pomoci migrantům ...věří, že jejich nadšení by nakazilo všechny obyvatele kteří by věnovali nezměrné úsilí příjmu a začlenění výhradně muslimských migrantů do společnosti.
Liduško, taky nemám rád šíření paniky a strach. Bohudík žijeme ve společnosti, kde se i tyto názory můžou beztrestně psát. Je na každém, aby si vybral co ho vyděsí a co ne. Ale zakazovat někomu psát, to není dobré.
Já osobně bych reagoval asi takto:
Ať si tazatel píše co chce, páč toto u nás nebude, takže odpověď je "nechci to tady, proč se ptáte?"
Další možnost je na to vůbec nereagovat, což jsem činil až do Vašich příspěvků.
Hezký víkend.
--------na veřejnost se nedostanou skutečné zprávy
takováto slova mne rozesmějí. Na veřejnost se to nedostane, ale tazatel to ví určitě..
Přesně tak, NED na nás dohlídne
a vysvětlí nám , že vše je ok, a v součinnosti prediktora Shapiro nás uklidní.
S NED na věčné časy a nikdy jinak!
A taky AGENDA 2030 spoluobčané, zboží jenom přes TTIP, zaručená kvalita , nebo děkuji europoslanci Pocovi za rozumný názor))
Nemáte právo na sebeurčení, jinak jste Xena))a nemáte právo nebýt solídární, a taky Váš stát nemá právo na suverenitu.
Pelikáno švarci dienstbier kontra NED ))
Los kontrabas alis Turecko versus OSN a její představitel pro lidská práva
S Merkel alias Kohlovým děvčetem za lepší klima dny , podepsaná smlouva až do roku 2100
a to fušeři bacha))
Reakce na výše uvedené názory: Není to žádná provokace. Myslím, že by člověk měl vědět, měl být informován, zajímat se.
Všimněte si, že média Vás nechávájí povětšinou v klidu, na veřejnost se nedostanou skutečné zprávy, co se děje v evropských zemích, které přijímají imigranty. Ano, tady je klid a jenom střípky občas uniknou. Ano, admin toto může smazat, je to na jeho vůli a Vašich přání.
Na internetu se objevuje spousta uvěřitelných ale neověřitelných zpráv.
Např. tato. Napsal jsem v tomto smyslu poznámku pod článek, dodnes nebyla tamnějším moderátorem schválena. Nezbývá tedy, než ji zařadit mezi žvásty. A tak je to skoro s každou zprávou na internetu. Co se nedá ověřit jinde, je skoro k ničemu.
Pavlo, vidíš to. A já se naopak domnívám, že tohle by mělo běžet každý den na všech televizních programech. A tomu, kdo nevěří, zakoupit ze státního letenku do země, kde by to viděl opravdu v reálu. Nojo, jenže stát to platit nebude, protože nepotřebuje, aby lidi věděli pravdu... Takže jo, nakonec je opravdu asi nejlepší mlčet a vše cenzurovat! Aspoň potom skupina, která nyní přivírá oči, bude moci říkat: " Ale my jsme neměli ani ponětí, co to radikální ismus vlastně je". Takhle zavírala Evropa kdysi oči před fašismem. Přeci tak kulturní národ nemůže stavět koncentráky. Nesmysl, to by tak vzdělaný národ přeci neudělal. No a vida. Udělal. Je jedno, že s fašismem se nestotožňovali všichni Němci. Že nepochodavali se vztyčenou rukou. Oni JENOM zavírali oči, aby neviděli...
"sebod", nějak doufám, že v takové míře to k nám nedojde. Možná se to děje jen v těch komunitách, nebo v zemích, kde je takového myšlení celý národ. Ovšem mohu se mýlit.
V tv běží jen to co zpravodajci dovolí a tak je to nejen v našem státě, není problém něco vyrobyt na zakázku, občané jsou spokojeni a velkoryse to nazývají svobodou slova a demokracií. Proč ještě k tomu všemu šířit paniku? Nechceme tu uprchlíky ale Islám jsme si sem přivedli už dávno, nastavěli se mešity, zůstávají tu ti co zde vystudují VŠ, změnili se?,myslím, že ne, jen dřímou a v tichosti vyčkávají, byli vychovaní jinak, někteří evropané konvertují k islámu, někteří z přesvědčení a jiní za peníze. Mám na mysli celou Evropu nejen ČR.
Liduš. Já bych to nenazývala panikou. Prostě je to ukázka jejich smyšlení. Už jsem tady psala, že vnučka žije ve Francii, v oblasti, kde je mnoho muslimů. Za poslední tři roky se to tam změnilo strašně moc k horšímu. Opravdu ti radikální muslimové nenechají na pokoji nikoho, kdo se maličko liší. A kdo by si dovolil protestovat, tak to už je vůbec zle. Já určitě netvrdím, že všichni muslimové jsou špatní. To ani náhodou. Jsou mezi nimi velice rozumní a vzdělaní lidé. A to to je horší. Nelze je hodit do jednoho pytle. Ale jak poznat, koho do toho pytle a koho ne?
Já se obávám toho, že za dvacet let to tu bude úplně jiné. Horší. Budeme utiskovanou menšinou. Když to tak nedopadne, jenom dobře. Zatím ale čísla migrantů, kteří se sem valí, nebo se teprve chystají dát na cestu jsou hrozivá.
jenom krátce - strkat hlavu do písku bychom také ale neměli
to jsem reagoval na Liduš .
Děkuji za podporu Tomas11, Sebod. Nase generace ne, ale naše děti, vnuci mohou být v té pozici, jako je Irák, Sýrie, nyní snad i Libanon.
Naše národní pohádka o Smolíčkovi dobře ukazuje na tuto myšlenku. A o žábě, která se pomalu zahřívá v kotli s vodou netřeba se rozepisovat.
Jak řekl prezident zeman: Čas ukáže.
Škoda, že se neustále prohlašuje - je třeba mělo by se, nesmíme, musíme. Místo toho, aby se konalo.
Odmítám být občan, který se cítí provinile za svoje postoje. Bohužel jsem jenom ten jeden z posledních článků, který může něco změnit.
Doufám, že se něco změní a dokážeme uhájit naši republiku, naši minulost i budoucnost, naši národní slovesnost, hrdost a cítění.
strakatypes. Už jsem to tady několikrát psala. Jako dítě a dospívající, jsem nemohla pochopit PROČ došlo ke druhé světové válce. Proč všichni lidé nějakým způsobem neprotestovali. Já vím, naivní. Ale stejně jsem mluvila s lidmi, kteří předválečné období a válku zažili. Jak s Čechy, tak třeba s Němci, Angličany atd... Společné bylo právě ono: "My netušili, že to bude tak zlé". Co by se stalo, kdyby všichni věděli, jak moc bude fašismus zrůdný. Kdyby bylo možné nahlédnout do křišťálové koule PŘED Mnichovem. Já vím - kdyby byli v prde..., nemuseli by být rybníky. Nojo, no. Dnes ale máme dobu, že můžeme informace čerpat z více zdrojů. Nejen z těch "schvalovaných" zeshora. Proč se nepodívat na video, které natočil nepřítel? Přeci jen podle toho, že budu znát informace z obou táborů, si mohu udělat aspoň trošku reálný pohled na svět a dění kolem. Jistěže se nedozvím třeba podstatu, nedozvím se, kdo dal impuls ke stěhování národů. Ale mohu vědět, kdo se chce stát mým sousedem. Jaké jsou jeho zvyka, náboženství, vnímání života. Jestliže před tímto zavírám oči, nestarám se o to, kdo tady bude žít, tak tento proces schvaluji. Důsledky bohužel neponeseme my, ale opravdu naše děti a vnuci. A jednou nás za to budou nenávidět! Ale což , to už budeme hnít v hlíně, tak ať se s tím poperou sami. Ach jo...
sebod:
obávám se, že to bude rychlejší než si dokážeme představit, rozhodně to nebude otázka 20let a hnít v hlíně nebudeme, bohužel to ještě zažijeme
Sebod, plně stojím za Vaším názorem a vším co jste napsala. Důvody znáte. Kdybyste to ale nenapsala, tak bych se vůbec nevyjadřovala. Už jsem poučená z minula. Nemá to smysl. Bohužel...
Jen v duchu doufám, že těch rozumných lidí je přece jenom víc. A s mazáním otázek samozřejmě NESOUHLASÍM a pevně věřím, že by to Admin neudělal a vůbec nechápu, jak to někoho může napadnout. Nikdo nikoho nenutí k tomu, aby to četl, natožpak k tomu, aby se vyjadřoval. Otázka se mi nezamlouvá, nebo k ní nemám co říci, nebo o zadaném tématu nic nevím, tak mlčím a nebudu chtít omezovat ty, kteří k tomu co říci mají.
To bych klidně mohla vyžadovat, aby se zde nepokládaly otázky ohledně automobilů, protože já jim nerozumím a rozčiluje mne, že má někdo pořád problém s nějakým výfukem, nebo "karburátorem" , když já ani nevím kde se to nachází a nebo nevím, jestli to vůbec ta auta mají...
Suzy, není zvláštní, že zrovna my dvě, které máme s těmito lidmi osobní zkušenosti, jsme tvrdě proti? Není zvláštní, že "sluníčkáři" viděli radikála leda tak v televizi? Jak jsi zmínila ta auta, já bych si nedovolila do podobné debaty dát svoji odpověď, protože o autě vím jedině to, že je červené či bílé . A to samé je tato debata . Vyjadřovat by se měli lidé, kteří VĚDÍ. Nikoliv, že se pouze DOMNÍVAJÍ.
Suzy, něco Ti povím. Mám velice dobré kamarády. A už se bohužel schylovalo k tomu, že kvůli migrantům kamarády přestaneme být. Tak jsem přešla od slovních argumentů k činům. Vzali jsme auto a jeli do toho mnou neustále zmiňovaného Calais. Stavili jsme se i u vnučky. Po příjezdu domů jsou z mých kamarádů zapřisáhlí nepřátelé migrantů. A znovu opakuji, nejsem nesnášenlivý člověk, mám mezi muslimy polno přátel, Těch si vážím a mám je ráda. A právě proto je pro mě tento problém daleko složitější, jak pro ostatní lidi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.