Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budou automaty zakázány i na SŠ?

Od: c3po odpovědí: 8 změna:

Budou automaty zakázány i na středních školách?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vy tam máte hrací automaty?

Tazatel zřejmě myslí jiné automaty

zpravy.idnes.cz/...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, automatické zbraně budou zakázany i na SŠ. Zdravím!

mot
aspon poloautomaty bych nechal povolene…

jabraka*
hodnocení

0x

Řeší se ne zákaz automatů,ale jejich náplně.

JB

daniel*
hodnocení

0x

Tohle tak trochu nechápu, opravdu je někdo někde tak najivní, že si myslí to že když zakáže něco v automatě ve škole že si to onen člověk/žák/žáček nekoupí v o 100m vzdáleném ochodě? Zrovna na bagetě s kuřecím masem se mi nezdá nic extra závadného pokud jich člověk nesní 100 za den, v některých školách je i o dost lepší než to co se najde ve školní jídělně - 100x předvařený polotvar čehosi z buhvíčeho s dalším buhvíčím a starou vysušenou paprikou - Nechápu smysl automatu kde bude mléko (dobře to ještě chápu) ale místo obyčejného pití? a jablko? a to jako fakt - no kdyby to zavedli někde na střední nebo ve fabrice tak by onen automat brzo odešel do věčných lovišt s peprnými výrazy okolí .

Já myslím že SŠ se to netýká - to by byla kolosální kravina / na druhou stranu v posledních letech v této zemi schvalují jen kolosální kraviny...

Až se školy dokáží postarat o kvalitní zdroj potravy na oběd nemusí ve školách automaty být - nedávno jsem byl z nouze v jedné školní jídelně na oběd / smrdělo to, divně to vypadalo snědl jsem kousek a šel jsem pryč a jedl jsem až v 10 večer a celou dobu mi bylo neskutečně líto dětí co to musí žrát každý den - Omlouvám se ale to jídlo co jsem tam dostal na talíř bych nedal ani svému psovi natož dítěti.

Možné to je, že si to nekoupí pokud na to nemá čas! Podle mě dává smysl zakázat prodej přeslazených výrobků jako jsou nápoje s vysokým obsahem cukru nebo přeslazené čokolády a čokoládové tyčinky. Zakázat automaty moc smysl nedává, ale pokud schází regulace tak je to jediné řešení. Dle mého názoru by výrobky s obsahem cukru vyšším než 12g neměly být ve škole vystavovány. Další věc je míra tuku. Smažené nebo pražené výrobky, které obsahují třeba 48% tuku je něco co by ve školách nemělo být. Zakazovat prodej baget - v tom smysl nevidím. Ovšem jde o to co je v těch bagetách - je v tom zdravé jídlo? Nejsou to hamburgery typu made in Amerika? Proč neprodávat v automatech místo toho třeba zdravé pečivo a zeleninu (např. papriku) nebo ovoce?

erikbenes
hodnocení

0x

Přepokládám, že o výherních automatech se nebavíme? :D Tak jako tak by to bylo vtipné, půjdete do školy na hodinu biologie a předtím si chvilku zamačkáte na automatu. Když si to představím, tak mě to opravdu pobaví. Já osobně proti automatům nic nemám, taky občas hraji, ale do školy bych je nedával v žádním případě. Pokud má někdo potřebu si zahrát, tak si může zahrát automaty zdarma na internetu a nic neriskujete. Pokud si chcete zahrát online automaty zadarmo, tak můžete například zde: automaty-zdarma.com/...

Také občas hraji automaty na internetu, nikdy jsem nesnášel chodit do hospody, hlavně kvůli tomu jak je to tam zakouřené, člověk pak smrdí ještě 14 dnů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]