Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to možné?

Od: kklaban odpovědí: 4 změna:

Dobrej, mám zájem o tento Zwilling nůž

marpoint.cz/...

V odkazu a vůbec všude tady v ČR stojí kolem 6 tisíc a na Německém amazonu stojí cca 3 tisíce. Jak je to možné?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Klasická praktika,nevím čemu se divíte :)

Já mám také zájem o Zwillingy,ale došel jsem ke stejnému zjištění jako Vy,takže si je dovezu z Německa.

kklaban
hodnocení

No, mě jde o to, aby z toho amazonu to nebyl třeba nějaký padělek, který se jako pravý Zwilling pouze tváří.

bruno*
hodnocení

0x

To, že na stejný výrobek existují radikálně odlišné ceny, nemusíme ani chodit do zahraničí. Vše záleží na obchodníkovi.

hodnocení

0x

Solingen značku znám, mám také dva nože, podobné tomuto. Koupila jsem před patnácti lety za 3.800Kč. jeden. Za 6. tisíc bych jeden nůž nekoupila. Zdá se mi to předražené. Já je teda občas klidně v myčce myji. Ale je pravda, že je lepší je mýt pod tekoucí vodou a osušit. Ale za celé ty roky mi teda nic nezrezavělo. To mi přijde divné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]