Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádná poluce v 16- problem?

Od: srbin odpovědí: 8 změna:
Je mi 16 a jeste nikdy jsem nemel poluci. Mohlo by na to mit vliv, ze kazdou volnou chvili masturbuji?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, omezte aktivitu ve volných chvílích a dočkáte se. Zdravím!

bruno*
hodnocení

0x

Ovšem že to má vliv. Nedáváš šanci uvolnit sexuální přetlak v noci.

joudic*
hodnocení

0x

me je dvakrat tolik let a nikdy jsem nemel poluci :)

hodnocení

0x

pokud kulečníkový tlak pravidelně uvolnuješ pravou i levou pomocnicí tak se nediv *smich*

fiser22*
hodnocení

0x

Já vám nevím, ale to by měl být problém? :D mě je pomalu o deset let víc , taky jsem ji nikdy neměl, a že bych ji teda zrovna nějak vyhledával... :D

hodnocení

0x
U mně poluce zmizely, hned jak jsem začal pravidelně masturbovat, takže ano, pravděpodobně je to tím.

vernon
hodnocení

0x
Neznám nikoho, komu by něco takového vadilo. Nechápu že si někdo stěžuje na to že je nemá

roman68*
hodnocení

0x

Ahoj,

pokud nemáš ambice se stát mnichem nebo svatým nemělo by tě to trápit..

PS:kdysi jsem s tímto trochu experimentoval a zkoušel jsem jak dlouho vydržím bez Anči dlaňovky nebo sexu s přítelkyní...a zjistil jsem zajímavou věc..poluce měli zhruba stejný cyklus jako má u žen menstruace..tedy 3 až 4 týdny..

Je to docela zajímavá zkušenost- je fajn si občas vyzkoušet na čem je chlap závislý-to samé platí i o jídlu a alkoholu...

tohle tui samozřejmě žádný odborník - sexuolog (dr. Uzel) neřekne...tohle ti spíše potvrdí lidé, kteří se zabývají jógou nebo tantrou..

Samozřejmě ejakulát je dost vzácná esence a až budeš starší naučíš se s ní šetřit - důvody pochopíš jistě sám aneb život (tvé tělo) tě naučí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]