Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam dotaz jakou velikost objednat z ty ciny oni jsou hubenouri...Mam zaluskna tuhle amerim168cmvaha 105kg cvicim Poradte dekuju vam moc aliexpress.com/...
tyto bundy jsou pro subtilní číňany, do filtru je nutné zadat 5xl nebo 6xl, rozhodující je rozměr "shoulder", tedy šířka v ramenou, naše XXL je na velikost 53-55 cm, čínská je minimálně o 2 čísla užší, tedy kolem 45-47 cm
větší velikosti jsou o desítky dolarů dražší, číňan přitom upozorňuje na možnou odchylku o 1-3 až 4 cm
Proto je nutné pečlivě srovnávat čínské a us nebo EU velikosti, než provedete objednávku, i samotná čínská velikost XXL se u různých výrobků liší o 3-5 cm
já už necvičím ale při 90 kg je mi tričko 4XL v tramenou těsné, proto bych na Vašem místě nešel pod 5xl
podobné oděvy prodívají číňané i an ebay-com a posílají např. z Anglie nebo Evropy, tady je často oblečení číslováno v EU velikostech
Ndejlepší je napsat prodejci email se řádostí o specifikaci rozměrů
je dobré podívat se, kolok má prodejce objednávek, kolik jich bylo vyřízeno a na hodnocení (feedback)
Kupují tam hlavně rusové a často píší, že je zboží menší než je deklarováno, nebo je materiál jiný, někdy i barva neodpovídá fotkám
často se stane že prodejce 2 měsíce nereaguje a pak je nuitné vyyolat spor a požadovat refundaci
tomu se vyhnete když objedáte u prodejce který má hodně objednávek a pozitivní hodnocení včetně nějakých ohlasů
někteří neseriózní prodejci uvádějí nízké ceny a na obejdnávky neragují, nevím zda jd ezu jejich stzrany o reklamní snahu aby někdo navštěvoval jejich obchod a prohlížel si i další zboží, satlo se mi to několikrát ale peníze mi byly vždy vráceny a na oplátku jsem prodejcům vždy napal NEGATIVNÍ hodnocení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.