Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fialový kotník od čtvrtka 31.3 a bolest

Od: martinka* odpovědí: 6 změna:
Ahoj,
chtěla bych se Tě zeptat ségra má na pravé noze celý fialový kotník od čtvrtka 31.3. a hrozně jí to bolí. Myslela si, že ho má jen vyvrknutý, ale je možné, že má více zraněnou nohu? Zítra chtě nechtě jde k doktorovi. Bojí se, že dostane gyps. Ten jsem neměla ani já takže fakt nevím jaký to je a obě takový lidi litujeme. Napiš mi prosím info díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x
Dale může mít pretrzeny vazy v kotníku! Takže dostane fixační bandáž a bude to muset mazat masti. Samozřejmě to bude muset mít v klidu a nezatezovat. Kolegovi se takhle udělala nějaká sraženina krve a to je dost nebezpečný,takže s tím ležel v nemocnici, pozor na to!

hodnocení

0x

Zeptej se ségry, jestli ví o někom, kdo si strachem něco vyléčil. Zranění kotníku může zanechat trvalé následky. Může v něm mít poškozené vazy, může tam mít krevní výron, může v něm mít zlomeninu, naštípnutou kost. Díky strachu ze sádry, ikdyž jen na pár dní, se může stát, že kotník nebude zdravý a na 100% funkční, po celý život. ;) Pajdá i takhle, může pajdat i s fixačním obvazem, ale s léčebným výsledkem. Dnes už se sádra dává co nejméně a hlavně na velké úrazy.

lidus*
hodnocení

0x

Sádra nebo ortéza není nic strašného, napište jak dopadla návštěva lékaře.

martinka*
hodnocení

Zdravím, měla přijít dříve má ortézu a berle. Sádra není nutná.
martinaa*

Na tu nohu bacha, jako adolescent jsem měla časté výrony, jednou za dva roky sádra, jinak třeba jen ortéza. Mám tak povolené vazy v kotníku, že si musím po zbytek života dávat ku.evský pozor, kam šlapu, a stačí malé vychýlení a lup, je to vyhozené znovu.

martinka*
hodnocení

určitě to není nic moc mít tak často sádru díky za info a ať se ti už v životě lépe daří :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]