Nejste přihlášen/a.
Zdarec,
Rád se zabývám různými záhadami a podivnými případy a zaujalo mě tohle:
Nedávno jsem poslouchal letošní album ( CD ) heavy metalové kapely Iron Maiden a zaujala mě poslední skladba - The Empire of the clouds ( výborný 18- ti minutový kousek). Tato skladba je jakýsi příběh o letecké katastrofě - britské vzducholodi The R101. Vzducholod letěla s Anglie do Indie A tragicky se zřítila na severní části Francie. No a napadlo mě: není to náhoda že se britové zřítily na Francii? Jako kdyby tohle byla odplata za to, když angličané v minulosti upálili Janu z Arku a ty jejich dlouholeté boje o vládu. Cítíte v tom to nadpřirozeno...?
Jakou část mého popisu byste charakteristikoval tím stylem " proč je v létě teplo".?!? A já nebádám, jen jsem se nad tím zamyslel. A znáte vůbec Iron Maiden, heavy metalovou legendu?!?!?!?!
Jenom chci říct, že je vcelku paranoidní si myslet, že po takové době, by francouzi hledali odplatu. To je jak kdyby se teď Izrael rozhodl zautočit na Německo, s trochou nadsázky samozrějmě. Nemyslel jse mto jako urazku.
Maideny znám moooc dobřea prostě umí tu tajemnou minulost spojit s hudbou.Např.album Powerslave(egypt),piece of mind(báje) nebo když vidím svůj cenný plakát z r.84 Trooper,tak má to svoje tajemno.Kdo nezná jejich repertoár a texty ,tak nepochopí.Každé album má příběh,tajemno a kvalitní hudbu.To už dnes kapely neumí a ani žádná jiná se jim nemůže rovnat,jak počtem alb,tak počtem koncertů...nikdy nenazpívali romantickou píseň(to jsou snad jedinní
)I členové jsou fákt osobnosti,miluju Bruce,je fakt borec,rodina ,plno dětí,napsal knihu,solová alba a ještě pilotuje Boing.
Jestli ta událost byla náhodá?Takových náhod a konspiračních teoriie je plno.Buď věříš nebo ne...a kapela tím okoření píseň.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.