Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu si dát cigaretu na antibiotika?

Od: dankoss* odpovědí: 7 změna:
dobry den . budu brat 1 den antibiotika a zitra si chci zajit na vodnici . Bude to nejak vadit i pri koureni cigaret? Dekuji dopredu za odpoved
Dan

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Řekla bych, že to přežijete, neumřete, maximálně by vám mohlo být špatně ale to je vám stejně asi jedno. Já když beru antibiotika, je mi tři dny tak špatně, že nevstávám z postele natož abych někam chodila nebo kouřila. Ale je to vaše zdraví a vaše věc, užijte si to. L

majik

Kouřit ano,ale ne vodnici

dankoss*
03.12.15 18:49
hodnocení

Dobře

hodnocení

0x

A proč ne?

majkyy
hodnocení

0x

Můžeš kouřit, hulit, chlastat, jen se nechoď opalovat.

hodnocení

0x

Klidně můžete. Je to vaše tělo. Dělejte si s ním co uznáte za vhodné. Má jít přece do hrobu úplně zhuntované.

doplněno 05.12.15 11:24:

Ještě si myslím, že toto není jednoduchá otázka, když tazatel dostal antibiotika, pak asi je nemocen. A nemocen se vydat někam pryč z postele a tepla domova? No, nevím, nejsem si úplně jistá, jedtli je to rozumné rozhopdnutí. Ale je to jeho tělo.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- když jsem kouřila, kouřila jsem na cokoliv, vodní dýmka by ale taky snad neměla vadit, alespoň ne na antibiotika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]