Nejste přihlášen/a.
Projíždím si nabídky ubytování (nejraději apartmán) v Bedřichově, kam bychom chtěli v zimě vyrazit, ale ty ceny mě už příjdou přemrštěné. Má někdo tip na kvalitní ubytování, ale levnější?
Šmeci kteří potřebovali vyčistit peníze svoje mebo firemní aby to mohli fouknout do nákladů si pořídili chalupy a byty v horských střediscích od Beskyd až po Šumavu / protože to měl skoro každý a bylo to in /, pak zjistili že tam sami mohou jet dvakrát až třikrát za rok a leži to ladem ale platit a udržovat se musí / tak se to dalším zbohatlíkům snaží udat na rekreační pobyty...no co vždyť je to za hubičku...
Nejdražší je tam za 500 Kč den/týden a co nabízí, co se vám na tom nezdá? Projeďte si ceny hotelů, některé penziony.
ju pište k věci, nezáviďte!
Hernajs bussi co to zase melete- otázka byla na 20.000 zda je to moc..., je mi to uplně punta jen jsem naznačil mechanismus proč se to kupuje a kvúli čemu, tak mi nevkládejte pič... do huby, kamarád takhle topil peníze aby je nemusel dát berńáku a koupil si byt na Morávce za dobrý ranec a poslední roky moc sněhu nebylo, ze začátku tam byl párkrát a pak to pronajímal a zájem nic moc a platí správce...další náklady, a naposledy mu nějaká parta trošku pochroumala vybavení škoda za 50, tak se pěkně vztekal...takže investice na ... alespoň podle jeho.
A jestli je nejlevnější 500/týden je mi úplně buřt...třeba za 100 / na 14 dnů... na seně nebo zadarmo ve sněhu...
Ačkoliv na bussovy odpovědi mám svůj názor, který občas prezentuji, tentokrát se jej musím zastat. Otázka zněla na tip na kvalitní, ale levnější ubytování. Načež tady začnete plácat nesmysly naprosto z cesty.
Hory jsou drahá sranda ale zrovna tento apartmán až tak drahý není, dá se sehnat i levnější ale ten bude buď vzdálený od vleků nebo tam bude něco jiného co se vám nebude líbit.
Aha, my jsme na hory dříve moc nejezedili, tak nemám s čím posoudit. Je pravda, že některé penziony vyjdou ještě dráž. Otázka je jestli potom nejet do Alp, kde je záruka sněhu.
Jak počítám, tak je to 105 euro za noc a to je docela hodně. Samozřejmě musíte myslet, že není apartmán, jako apartmán. Záleží na vybavení, servisu a hlavně na poloze. Bydlení přímo u sjezdovky stojí víc, než někde v kopci, kam se skoro nedá ani vyjet autem. Pak se ceny taky odvíjejí od sezóny. Za Silvestra nebo Velikonoce dáte samozřejmě více, než třeba v půlce ledna. U nás na horách obyčejně pořídím ubytování tak do 400 kč za osobu a noc. Nejlevnější ubytování u nás si vzpomínám v hotelu Vltava ve Strážném v Krkonoších. Je to tam trochu starší, nicméně přes slevový portál jsme tam byli skoro zadarmo. I plné ceny nejsou moc vysoké, a do Špindlu je to kousek.
velký apartmán (5+2): 22.750 Kč/týden (při plné obsazenosti odpovídá 465 Kč/osobu/den)
malý apartmán (4+1): 17.550 Kč/týden (při plné obsazenosti odpovídá 500 Kč/osobu/den
"mp" jak jste na tu cenu v euro přišel? 500,- je běžná cena.
Jezdíme do Jeseníků, máme vždy celou chalupu pro max. 20 lidí, to pak výjde cena na osobu a noc na 200,. a obsadit ji s přáteli, nemáme problém a ještě mnohdy malé děti spí na nafukovačce. Plyn + dříví do krbu se platí zvlášť, na vlek je to asi 300m a na Praděd jede autobus.
Já jsem to bral tak - 20000 tis kč děleno sedmi a přepočet na Euro (protože to v duchu přepočítávám na ubytování v Rakousku, a nepředpokládám, že je u nás ubytování dražší, než tam). Je fakt, že jsem neuvažoval o velikosti apartmánu a počtu osob. Nějak automaticky jsem to počítal pro naší rodinu 2 + 2. A to je hodně peněz. Pro více lidí to může být i výhodné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.