Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adventní čajový kalendář

Od: fila* odpovědí: 6 změna:

Vím že už je 2.12. ale to nevadí, v krámě jsem viděla čajový adventní kalendář. A moje mamka má ráda čaje tak přemýšlím jestli ji ho koupit, ale zas bych nerada aby ty čaje byly hnusný nebo tak:) Advenťák stojí 70,- tak myslíte že budou dobré?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
kdyby jen čaje, Albert teď prodává adventní salám, asi si ho koupím :) každý den centimetr
Jethro, já viděla loni adventní kalendář pro kočky. Bylo to veliké krásné a velmi drahé balení. Nějaké paštiky, malé konzervy a různé mňamky pro kočky. Říkala jsem si: sním či bdím?

hodnocení

0x
Jé, to nevím, jestli budou dobré, ale já to také chci. Prosím, kde jste to viděla? A to je kazdý den jiný druh a jaké to jsou, černé, zelené, bylinky, ovoce?
fila*
hodnocení

Viděla jsem ho v Normě, v železném brode, nevím kde všude ho mají:) Ale právě že netuším ani co tam je za čaje, tak se trochu obávám abych nešlápla vedle:)

hahanaj*
hodnocení

0x

Loni jsem ho kupovala - čaje byly chutné

lidus*
hodnocení

0x

Krásný mi loni koupila neteř v Olomouci, prodejna se jmenuje Poznání a je někde v centru, cena kalendáře 350,-. čaje byly výborné, bylinkové. Letos ho synovec vyráběl, zadarmo, pytlíky s čajem sbíral od všech známých. 70,- není mnoho, kupte a uvidíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]