Nejste přihlášen/a.
Kolik máte roků? Při jiné příležitosti jsem se se syndromem studených nohou setkala. Hledala jsem to povídání a ze spousty, které strajda Gůgl nabízí, jsem vybrala jarodic.cz/...
Po ranním a večerním umytí nohou ve studené vodě se pak celý den nožičkám zdá, že je pěkně teplo.
V práci, kde je studená podlaha a průvan při zemi to chce dobré, tedy skutečně dobré, teplé ponožky a dobrou obuv.
Pokud někdo má v ložnici chladno a při spaní vystrkuje nohy zpod peřiny a navíc má otevřenou (mikro)ventilaci a táhne mu na nohy, tak může s výhodou využít teploučné silné spací ponožky Boma. Pěkně barevné (což není v noci vidět, ale jsou dobré i na večerní posezení u televize), teplé, ale nejsou na denní chození.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.