Nejste přihlášen/a.
Například, když nakupujete na internetu a zboží si nenecháte poslat, ale vyzvedáváte ho na pobočce, tak i přesto po nás chtějí ešopy naší adresu. Poskytnete jim ji? Jaké osobní údaje jste ochotni ešopům poskytnout?
Věříte, že s těmi údaji nakládají v souladu se zákonem, že když jim napíšete, že nesouhlasíte s využitím pro reklamní účely, že vaše údaje takto nezneužijí, nebo počítáte s tím, že je "prodají"?
Čtete si jejich obchodní podmínky podrobně, čtete i to jak mohou s údaji co jim poskytnete nakládat?
Dobrý den, mám druhý mail, právě kvůli spamům, přes který objednávám, Adresu dát musíte, číslo...Jednou jsem se spálila, nepřečetla jsem si - právě to bylo od někud z koery nějaké trička a za každé tričko chěli cestovné, takže tři trička vyšly asi na 3000 Kč.. :D - pro někoho to není moc, ale pro mě docela jo..
Ještě podotknu trička v ceně okolo 150 - 350 Kč Chybama se člověk učí..
Pokud si vzpomínám, tak jsem snad vždy uvedl adresu pravdivou. Oni totiž vystavují fakturu a tam prostě nějakou adresu napsat musejí, takže neuvést nic, to bych jim zbytečně komplikoval život a psát blbosti - no proč? Dosažitelné výdejní místo má totiž jen velmi velmi málo obchodů a jsou to ty solidní (tedy aspoň já je za solidní považuji). A navíc, až bych příště objednával ze stejného mailu a adresa by byla úplně jiná, bylo by to poněkud divné.
Jiná věc je, že jim nedávám telefon. Nepotřebují ho na nic, tak ho buď nevyplním, nebo píšu nuly apod., zkrátka evidentně neplatné.
Obchodní podmínky samozřejmě čtu před nákupem. Včetně přepravních podmínek. To by snad měl dělat úplně každý, kdo to nedělá, je trouba.
no tak zrovna telefon je nejdulezitejsi, vsechno ostatni je zbytecne... uz tolikrat jsem zvedal telefon, ze vec neni skladem nebo leckdy i zasadni dotazy prodejce k objednavce, na ktere jsem ja pri nakupu nemyslel apod
Jsem na tom stejne jako Jethro, kdy mam pravdivou adresu uz snad vsude a ted cekam 3 zasilky pro deti, ktera mi ma prijit z Asie, takze uz jsem "slavna" i tam. Co se tyce obchodu na internetu, tak si taky poradne vzdy nejdrie ctu recenze a obchod muze byt sebelevnejsi, ale pokud velke mnozstvi lidi na obchod nadava, tak jdu jinam a treba i do drazsiho, kde mam zaruku kvality a vseho.. Co mam snad jen ruzne jsou emailove adresy, kdy mam jednu na sve jmeno, kde komunikuju s urady, se skolou deti atd. a potom druhou, kterou udavam, kde nchci, aby kdokoliv vedel o koho jde..
Ahoj. Včera jsem kámošce nahlížel přez rameno do objednávky nové nabídky na DIGI a poněkud nám vadilo to, že tam chtěli vyplnit číslo OP a celé rodné číslo. Zrušila to. Vám by to nevadilo?
Taky mám dvě adresy jako Eivlis.
Je nějaký ešop, co nechce adresu? Odešle zboží anonymovi? Jak budou komunikovat? Představte si že jste vlastníkem ešopu, co budete požadovat po kupci? Proč jim dáváte číslo účtu, platíte z účtu? I do čajny a jinde. Nedáte co pochtívají, nedostanete. Nemusíme nic objednávat, i tací jsou, bez internetbankingu aj.
Ale, jedná se přece o kupní smlouvu a ta má nějaké náležitosti, že? Takže otázka není správná.
Jak s údaji nakládají se nedozvíme, ač je na to zákon. Na intu sdělujeme o sobě kopu údajů a dobrovolně. Můžeme se k odběru odhlásit, shodit do koše, zablokovat. Můžeme si stěžovat, oznámit spam. Je to na každém, údaje dáváte dobrovolně.
Podmínky bychom si pochopitelně přečíst měli, jejich neznalost nás neomlouvá.
musite lip cist dotaz... jedna se o objednavku pres internet + vyzvednuti, v kamennem obchode taky nedavate nikomu adresu a presto si odnasite televizi. Lide to tak casto delaji, protoze veci objednane pres internet lze bez udani duvodu vratit do 14 dnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.