Nejste přihlášen/a.
přišla jsem na to, že ačkoliv jsem věkem delší dobu dospělá,tak stejně nemám rozum a dělám blbosti. Včera v rámci hesla .nepřiberu na váze,jsem opět k večeru chytla mlsnou a procházela co bych jako ještě snědla a co ne.
Takže grep ,to šlo.Pak jsem se opět vypravila do kuchyně.Přišlo mi na chuť domáci kvašené zelíčko.padla miska,odůvodnění to je v poho,na grep ,že už jsem ho snědla jsem zapomněla ... Pak jsem našla v lednici černou ředkev,teda po očištění je bílá a šílené pálí,tak taky padla.Ta kombinace grep,kys.zelí,černá ředkev,ačkoliv dospělý a normálně uvažující člověk to neudělà,a já se za blba nepovażuji,tak jsem to prostě snědla.O půlnoci jsem myslela že zblázním bolestí,žaludek bolel,kyselost v krku,křeče,pot.Tak potichu jsem chodila po obýváku, střídavě lezla po čtyřech na wecko.Prpsím je tady ještě někdo dospělý,kdo taky vědomně udělá někdy kravinu i přesto že je mu jasný,že to nebude v pohodě?Tak to napište sem do volné diskuse ať v tom nejsem sama,dík
Ono to nemusí zrovna nevhodná kombinace potravin.
Jo, to se občas stane každému, i uvědomělému dospělému. Já jsem kdysi zapila tlačenku mlékem. Fuj, už bych neudělala. Ale pokud jste měla chutě na takovou kombinaci jídel, tak asi si to žádalo vaše tělo. Chtělo prostě velkou dávku vitamínů.
Pracuji na směny a máte vidět, co požeru, když večer přijdu z práce ve 22h.Taky se mi to vymstilo. před měsícem jsem byla na operaci žlučníku.Dobře mně tak...
Každý z nás někdy udělá něco, co nesmyslné a vlastně to ví. Vždyť co jiného je, když se přejíme na oslavě jen proto, že je plný stůl jídla, že dokoukáme v TV film, který běží do noci, i když víéme, že ráno bude budík náš největší nepřítel, nebo když kývneme kamarádovi v hospodě na dalšího panáka, i když už moc dobře víme, že jen cesta k baru byla kvůli motání se divočejší, než horská dráha. Takže pokud se vám to stane výjmečně, není to nic neobvyklého.
Ovšem pokud by vás choutky přejídat se o samotě popadaly častěji, rozhodně to v pořádku není.
To neee,váhu mám taky v normě,jen se raději hlídam,a taky sportuji.
Jenom někdy mě zarazí,že vědomě udělám blbost,ať už se to týká jídla,nebo jiných vêcí a musí mi být dopředu jasný,že to nedopadne ok.Prostě občas mozek vypne
Já každý ráno zapiju snídani černym kafem i když vím že mi to udělá hroznej bordel v žaludku a stejně to budu asi dělat pořád.
Zdravím, nebyla to nevhodná kombinace jídla, ale blbost to byla obrovská. Rozhodla jsem se v rámci diety, že si na grilovací pánvi udělám kuřecí steak. Asi jsem měla náhlé pominutí smyslů, protože jsem si řekla, že si ho udělám "medium"...
Následovalo asi 5 dní hrozných průjmů, a já byla ještě tak natvrdlá, že jsem si to nedala do souvislosti. Pak už jsem to nevydržela a šla k obvoďákovi, a z výtěrů vyšlo najevo, že to sice salmonelóza není, ale nějaká její "sestřenice":D, takže jsem dostala antibiotika a za pár dní jsem měla klid. Až teprve u obvoďáka jsem se dozvěděla, že se kuřecí maso musí pořádně propéct, protože obsahuje nemoci, které kuřata nemají, ale na člověka se přenesou. Následně mě ještě obvolali z hygienické stanice, a vyptávali se, co jsem snědla, zda problémy měl i syn atd.
Takže takováto blbost, a už je mi půl století...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.