Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chtěl by jsem vás poprosit,kohokoliv a o cokoliv - zkušenosti,odkazy,popř. nabídky..Chtěl by jsem zkusit pracovat a nějaký čas žít v USA,nebo třeba v Anglii..Četl jsem už nějaké články a tak vím,že to není nic jednoduchého a třeba si to nakonec i rozmyslím,ale pokud by to šlo,rád by jsem si zažil takovou zkušenost..Díky..
1. na clanky se vyser
2. v EU je to jednoduche, v USA zalezi, co za praci by to bylo
3. Zkusenost mozna dobra, ale chleba ma dve kurky vsude na svete...
v EU je to jednoduche, v USA zalezi, co za praci by to bylo
Je mi 24 let..No právě odkazů je taková spousta,že by jsem byl rád,kdyby jste mi nějaké doporučili.. Popř. jestli s tím má někdo zkušenosti,tak co si o tom myslí,jestli by do toho znovu šel a tak..
Ja hlavne nechapu, na co se ptas. O jakych odkazech pises?
Jestli chces do Anglie, tak muzes zitra sednout na autobus nebo skocit do letadla a muzes byt v Anglii za par hodin a legalne tam zit a pracovat jak dlouho chces. Pak uz jen zalezi na tobe, jak se tam uchytis (jakou si najdes praci, kolik si budes vydelavat a kde a jak budes bydlet). Mozna se budes muset jako obcan EU po prijezdu nekde zaregistrovat. Po tom bych se kdyztak podival.
Co se tyka USA, tak jak uz jsem psal, nejdrive musis ziskat povoleni se do USA odstehovat na delsi dobu (jakykoliv pobyt nad 3 (6?) mesicu, kdyz tam chces pracovat). Nejjednodussi pro tebe asi bude si vybehat ten Working Holiday viza. Pokud se nekvalifikujes, tak musis projit stejnym imigracnim procesem jako kdokoliv jiny, kdo ma zajem se prestehovat do USA . Opet jsem o tom psal uz vyse.
Existuji agentury, ktere pro tebe zajisti vsechna potrebna povoleni (zvlaste pro ty USA) a najdou ti praci a ubytovani. Muzes ale vsadit na to, ze to zadna super prace a super ubytovani nebude. Oni tam nejsou kvuli tomu, aby ti nastartovali bohatou karieru v zahranici, ale aby od tebe ziskali tech 15 tisic nebo kolik si za ty svoje sluzby uctuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.