Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se ten pokrok zastaví?

Od: luha* odpovědí: 11 změna:

Na základě jedné nehody malotraktoru na soukromém pozemku, kdesi v Tramtárii, půjde do projednávání návrh na zavedení povinného ručení pro všechna vozidla poháněná motorem - tedy sekačky, zahradní traktůrky, motokáry, půdní frézy, e-jízdní kola atd. Invalidní vozíky prý možná vynechají.*modla*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Za prvé to není pokrok, ale cesta do pekel. Za druhé, je to volba lidí. Jaké si volí zákonodárce, takové máme zákony.

Ernie: vážně věříte tomu že tím koho zvolíme ovlivníme jaký zákony se budou schvalovat?!?!?

lucie*
hodnocení

0x

...já měla včera puštěné zprávy jako zvukovou kulisu a jak jsem slyšela tohle,tak jsem se zamyslela zda to není nějaká recese na odlehčení zpráv.No nebyla,žádný Láďa Hruška ani trapné "divošky"to nebyly...a bohužel se mi tohle u zpráv stáva často.

pb®
hodnocení

0x

To víto, těch pár procent lidí, co řídí tuhle planetu, ti vědí, kolik z nás chtějí dostat peněz a cestu si vždycky najdou.

hodnocení

0x

Už zase zbytečný poprask. Včera silniční daň, dneska pojištění. Nekazte předvánoční čas papouškováním nesmyslů...

doplněno 01.12.15 16:00:

jentak,

---------------

Proč okřikujete lidi, kteří na to upozorní, místo aby jste napsal jak je to doopravdy?
----------

Nikoho neokřikuji, jen sděluji ze zkušeností, že tu již bylo tolika fám a polopravd, že tomu nepřikládám žádnou váhu. Páč to bude ještě daleko, nežli nikoliv vláda, nebo ministerstvo, ale právoplatně zvolený parlament a senát, včetně prezidenta (ne)schválí tuto změnu. Hodně vody a politiků odteče...

---------------------------------------------------------------------

Taky se nesnažím nikoho urážet, vytáčet, ani slušně (páč neslušně nic neřeším po internetu). Že jiného vytáčí jiný názor, je jeho problém v nerespektování jiného názoru.

Hezký podvečer

ju*

No řekneme si to příští rok, sebevětší hovadina která vyjde z EU se u nás ještě vylepší, nečekal bych nic dobrého - -že bude líp *ua* asi žijeme jinde a v jiné době

jentak*

Proč nesmysly? Ministerstvo dopravy zpracovává návrh zákona, kde tenhle záměr je. Jestli se jim to povede nebo ne, nelze předvídat, ale když budeme zticha, tak jim to projde hladce. Čím víc nás bude nesouhlasit s tím záměrem, tím hůř se jim to bude prosazovat. Proč okřikujete lidi, kteří na to upozorní, místo aby jste napsal jak je to doopravdy?

ju*

Protože věří ve správnost jednání svých zvolených zástupců a to že přijmou zákony ve prospěch občanů tohoto státu, nebo nevěří a svým sluníčkovým jednáním se vás snaží vytočit...klídek...já to také občas neunesu a posílám ty pravdoláskaře, sluníčkáře a havlolidi do pozadí - někdy vulgárně a cenzoři mi to utnou, ale bavím se ...když to pak čtu a otázka je vymazána v zájmu čistoty jazyka či proto že problém neexistuje, tak jako za kdysi...*ua**ua*:-P

buss
hodnocení

0x

To víme, ale co tím hodláte dělat?

osel59
hodnocení

0x

A proč ne, když se najdou lidé, co jim to zaplatí? Trochu mediální masáže a hned budou u pojišťoven fronty.

Klid, časem přibyde i zákonné pojištění na holící strojek. Stačí se pousmát a moc ty kecy neřešit, na to je život krátký.

cechacekvzite
hodnocení

0x
Záleži co nařídí strýc v Bruselu, prý je návrh na pojištění srpu a kladiva

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]