Nejste přihlášen/a.
Jsem žena a pivečko mám ráda. Po dobrém nedělním obědě si pochutnám na plzeňské dvanátce. Také jako lék pro moje ledvinky ![]()
Zlatý Bažant-Plzeňské-Bohemia Regent
Tyhle tři nejraději,ale jinak vše kromě asfaltu-ten totiž teče hooodně pomalu![]()
Dál je moje značka Bzenecká Lipka a Muler Thurgau![]()
Sanyo-mezi nealko pivy je birel naprostá jednička a jantarový -no coment!Normálně ale ne,jedině za volantem!
Ještě malé doplnění když mi bylo náct pryč,žel teď je mi sát pryč a toto pivo jsem již pár desítek let neměl a ani již neochutnám, tak vinikající bylo 14°pivo ,přesný název nwn Hanácký Ječmínek nebo jen Ječmínek?Pivovar Prostějov již neexistuje!
Plzeň 12
Svijany 11
Barontrenck 13
ležáky speciály - světlé
když pivo, tak plnotučné - ale když nealko náhražku, pak Birell, ale i svijanský vozka mi chutnal
Trutnov - Krakonoš 11,12,14
Plzeň - Pilsner Urquell
Harachov - František 12
Nová Paka - Podkrkonošský speciál 13 (příjemně překvapil)
Svijany - Máz 11, Kníže 13 (před 5 lety)
Dobruška - Rampušák 12
Č. Třebová Faltus - Kohout 11,12,13
Dvůr Králové n/L.- Tambor 11
Hanušovice - Šerák 11 (už jsem dlouho neměl)
Černá Hora 11
Beroun - Medvěd (Tak to opravdu nee, jednou to stačilo)
Gambrinus - ze zásady radši Malinovku
Občas Kozel nebo Budvar.
V menších a mini pivovarech se dá narazit na zajímavé kousky.
Plzeň, Budvar, Gambrinus, Svijany, Kozel , ale připojím sem ještě jednu otázku, dodnes jsem nepochopila, proč některé lahvové pivo má tak strašně rozdílnou chuť od točeného, např. v restauraci si běžně Gambrinus dám, ale lahvový nedokážu pít, cítím z něj, takovou divnou chuť. Zatím nejmenší rozdíl u lahvového a točeného vidím u Svijanské desítky a u Kozla 10.
Cerna Hora? Vy si urcite delate srandu. Ten Rychtar je snad o neco lepsi, ale teda Cerna Hora, to je jedno z nejhorsich ceskych, potazmo moravskych piv. Ale asi teda mame kazdy jine chutove bunky.
jak už tu zmínila aja - mezi točeným a lahvovým je ohromný rozdíl, bohužel... takže za mě točený Bernard a Plzeň, z lahvových Pardál ![]()
Docela se tady sešlo dost odpovědí, dívím se však, že nikdo nemá rád BIRELL, tak to já zase jo.. A jinak je mi úplně fuk, co piju, pokud to není vyloženě patok, musí však být chlazené.. Ale asi to bude tím, že jej piji příležitostně..![]()
Jemi fuk co piju, hlavne to musi byt chlazene? Tak to je slovo do pranice! Pivo ma mit 6st. a i to podle meho je moc malo. Piju doma sudove pivo pri 10st a tam teprve clovek vychutna co pije. Clovek zjisti, ze pivo ma i vuni a potom vytvari i uzasnou penu! Chlazene pivo musi pit Americani, jelikoz se ty jejich patoky jinak nedaji pit. Ale ceske pivo studene? To je jako kdyz se rika, ze v hospode se musi kourit... Ale zaplat panbuh za ceske pivo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.