Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké pivo máte nejraději?

Od: tothgyomber odpovědí: 27 změna:
Každý ví že jsme národ pivařů. Uděláme takový průzkum, jaké pívo vám chutná nejvíc? Za mě: Bernard,Zubr a Holba :)

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Já studené!

hodnocení

0x

když je piju černýho kozla,když ne gambrinus 10 nepasterizovaný

doplněno 30.11.15 22:07:

tudle sem narazil na polotmavý ležák rytíře lochoty a vůbec to nebylo špatný *palec*

lucie*
hodnocení

0x

Budvar 12*palec* a to nejsem jihočech...

ft
hodnocení

0x

Točený *smich*

Jinak Plzeň, Budvar a Staropramen.

Ale všechno se dá pít, kromě gambrinusu teda..

hodnocení

0x

Jsem žena a pivečko mám ráda. Po dobrém nedělním obědě si pochutnám na plzeňské dvanátce. Také jako lék pro moje ledvinky :)

hodnocení

0x

Zlatý Bažant-Plzeňské-Bohemia Regent*pivo*Tyhle tři nejraději,ale jinak vše kromě asfaltu-ten totiž teče hooodně pomalu*smich*

Dál je moje značka Bzenecká Lipka a Muler Thurgau:)

doplněno 01.12.15 17:44:

Sanyo-mezi nealko pivy je birel naprostá jednička a jantarový -no coment!Normálně ale ne,jedině za volantem!

doplněno 01.12.15 17:49:

Ještě malé doplnění když mi bylo náct pryč,žel teď je mi sát pryč a toto pivo jsem již pár desítek let neměl a ani již neochutnám, tak vinikající bylo 14°pivo ,přesný název nwn Hanácký Ječmínek nebo jen Ječmínek?Pivovar Prostějov již neexistuje!

hodnocení

0x

Dobrý den.Jsem zvyklý na Staropramen a z lahvových je vynikající Bernard Jantarový ležák.

tothgyomber
hodnocení

Jo ten jsem pil když jsem psal tenhle příspěvek :D

hodnocení

0x

Plzeň 12

Svijany 11

Barontrenck 13

ležáky speciály - světlé

doplněno 01.12.15 17:13:

když pivo, tak plnotučné - ale když nealko náhražku, pak Birell, ale i svijanský vozka mi chutnal

hodnocení

0x

Polička 11° *pivo**smich*

zakus*
hodnocení

0x

Trutnov - Krakonoš 11,12,14

Plzeň - Pilsner Urquell

Harachov - František 12

Nová Paka - Podkrkonošský speciál 13 (příjemně překvapil)

Svijany - Máz 11, Kníže 13 (před 5 lety)

Dobruška - Rampušák 12

Č. Třebová Faltus - Kohout 11,12,13

Dvůr Králové n/L.- Tambor 11

Hanušovice - Šerák 11 (už jsem dlouho neměl)

Černá Hora 11

Beroun - Medvěd (Tak to opravdu nee, jednou to stačilo)

Gambrinus - ze zásady radši Malinovku

Občas Kozel nebo Budvar.

V menších a mini pivovarech se dá narazit na zajímavé kousky.

30.11.15 23:17
hodnocení

0x
Radegast

hodnocení

0x

Mám ráda Černýho kozla, Budějovický Budvar.

hodnocení

0x

Plzeň, Budvar, Gambrinus, Svijany, Kozel , ale připojím sem ještě jednu otázku, dodnes jsem nepochopila, proč některé lahvové pivo má tak strašně rozdílnou chuť od točeného, např. v restauraci si běžně Gambrinus dám, ale lahvový nedokážu pít, cítím z něj, takovou divnou chuť. Zatím nejmenší rozdíl u lahvového a točeného vidím u Svijanské desítky a u Kozla 10.

remisak*
hodnocení

0x

Točené Plzeň nebo někdy řezané.

72mona3*
hodnocení

0x

Rychtář a Černá hora. M.

kocourpremysl

Cerna Hora? Vy si urcite delate srandu. Ten Rychtar je snad o neco lepsi, ale teda Cerna Hora, to je jedno z nejhorsich ceskych, potazmo moravskych piv. Ale asi teda mame kazdy jine chutove bunky.

72mona3*
Srandu si nedělám, ale trochu poopravím. Černou horu jsem popíjela na výletech pořádně vyprahlá...speciály a tmavé. Jestli to bylo žízní, kdo ví, ale byla to mňamka. A po dlouhé době se mi zrovna včera doma objevila (ani nevím jak) jedenáctka výčepní a ani jsem nedopila. Takže Rychtář je komplet výborný (desítka jen ujde), ale Černou horu si nechám zase až na léto a nahradím Černým kozlíkem. Ale ještě jednu věc jsem zjistila. Že na chuť piva má vliv hlavně to, s kým ho pijete... M.

hodnocení

0x

jak už tu zmínila aja - mezi točeným a lahvovým je ohromný rozdíl, bohužel... takže za mě točený Bernard a Plzeň, z lahvových Pardál :)

sanyo*

Docela se tady sešlo dost odpovědí, dívím se však, že nikdo nemá rád BIRELL, tak to já zase jo.. A jinak je mi úplně fuk, co piju, pokud to není vyloženě patok, musí však být chlazené.. Ale asi to bude tím, že jej piji příležitostně..*kafe*

kocourpremysl

Jemi fuk co piju, hlavne to musi byt chlazene? Tak to je slovo do pranice! Pivo ma mit 6st. a i to podle meho je moc malo. Piju doma sudove pivo pri 10st a tam teprve clovek vychutna co pije. Clovek zjisti, ze pivo ma i vuni a potom vytvari i uzasnou penu! Chlazene pivo musi pit Americani, jelikoz se ty jejich patoky jinak nedaji pit. Ale ceske pivo studene? To je jako kdyz se rika, ze v hospode se musi kourit... Ale zaplat panbuh za ceske pivo.

mil®
hodnocení

0x
Pilsner Urquell - tanková

kocourpremysl
hodnocení

0x

Tak nejlepsi piva pochazi z malych pivovaru. A uz vubec ne nejaky Bernard... byvavalo. Takovy Varnsdorfsky Kocour, Frydlantsky Albrecht, to jsou pivecka pane. Nejlepsi doma ze soudku, to je lepsi jak tankova plzen, nekecam.

cicko*

Každá liška chválí svůj ocas, a ta, která jej nemá, tvrdí, že nejlépe je bez něho!

zwiki*
hodnocení

0x

Většinou piju Budvar desítku.Pak kupuji 11°% Primátor,Bernard 11 až 12 a Holba Šerák.

trtr

Zdravím, já oblíbené nemám, ale klasika Plzeň atd. nezklame. Když na to příjde, tak máme v okolí raritu a tou je PIVOTÉKA s 350 druhy piva. *tanec*

honzmalatny*
hodnocení

0x

No, Svijany 13

Pilsner 12

Chotěboř

Ale abych pravdu řekl, nejvícemi zachutnal na návštěvě Špindlu- Hendrych 11.

Malý rodinný pivovar

Moc dobře uvařeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]