Nejste přihlášen/a.
často čtu v pracovních nabídkách: práce v mladém kolektivu.
Co to znamená? Jaké věkové rozpětí očekávat? Proč to tam píšou?
Rád bych pracoval s lidmi podobného věku jako já(20), ale tohle může znamenat i lidi věku nad 40 let.
Děkuji za objasnění.
0x
Co to přesně znamená, vědí jen ti, co to píšou. Já bych čekal věk tak do 40, možná 35, ale je to jen můj dojem. Ovšem jedná-li se o firmu 20letého majitele, bude už věk přes 25 moc.
Jinak se neboj, kdyby budoucí zaměstnavatel zaměstnával i starší pracovníky. Není to nic nebezpečného. Blbý kolektiv může být se staršími stejně jako s mladými a dobrá parta může být jak mladá, tak smíšená. A názory někoho 55+ mohou být kupodivu pro mladé zajímavým osvěžením či náhledem. Záleží na konkrétní povaze lidí, ne na věku.
0x
Zcela jednoznačně tím myslí lidi ve věkovém rozmezí 18-24 let. Upřednostňují mladé a výkonné jedince, které budou ždímat co to jde. Sami si je zaučí, nikdo na dané pozici nevydrží pracovat déle než dva roky. Nemají zájem o zkušené lidi z oboru (aspoň tak to na mě působí, pokud tam není napsáno že hledaj mladé a zkušené, což je protimluv).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.