Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybíráme si, do kooho se zamilujeme?

Od: mamaaaa odpovědí: 8 změna:

Pojměte tuto otázku, jak si myslíte, potřebovala bych slyšet rady a zkušenosti zkušených... :) A velice ráda čtu ty vaše tady na poradte :) Stalo se vám někdy, že jste se zamilovali do koho jste nechtěli? :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

yourlady*
hodnocení

0x

Jasne,stalo :)

saman47*
hodnocení

0x

To nedokážu pochopit...Že bych se zamiloval do někoho, koho nechci? To je protimluv, možná by to chtělo napsat konkrétní příběh, jak se Ti to stalo...Ale sám si to neumím představit.

klera*
hodnocení

0x

Já skoro jenom do koho bych ne nechtěla, ale neměla chtít...manipulátor a vysávač energie; další manipulátor a egocentrista; a potom, překvapivě, další manipulátor a ještě k tomu nejspíš psychopat...ale tim si dodnes nejsem jistá. Do toho posledního asi nejvíc...je ze všech nejnenormálnější, tak asi proto. :D

bruno*
hodnocení

0x

To se mi opravdu nikdy nestalo, snad byl jen náhlý nával sympatie v reakci na to, co holka, či dospělá žena řekla, nebo udělala. Později jsem jsem byl téměř vždy a rychle vyléčen. Pokud ovšem současně zasáhla můj vkus, včetně krásy těla, pak jsem v tom lítal a dělal blbosti. Bohudík to už mám za sebou! *frajer*

mecik*
hodnocení

0x

Zdravím. Snad každému se v životě stalo , že miloval,trápil se pro někoho, kdo o to vůbec nestál. Potom rozum velí,seber se a nežebrej, ale slepá zamilovanost věří v zázraky.To je potom lidské naštěstí, které s člověkem dokáže pořádně zacvičit.Tak se může jedinec zamilovat proti své vůli. Může se stát i to, že si někdo vysní jistý idol-třeba blondýnku , krásnou jako andílek, těch nejsex tvarů- když se probudí ze snění z blondýnky je bruneta,trochu nedoslýchá,ledaccos měla zamaslované líčidly a máte to.

ria*
hodnocení

0x

Já ano na vejšce.. nikdy jsem mu to neřekla, ale stejně to věděl podle toho trapného hlasu, když jsme spolu mluvili :D.. No a pak mu to vyzvonila kamarádka :) jenže to už měl jinou :) alespoň řekl, že jsem se mu v tu dobu taky líbila :)

roman68*
hodnocení

0x

Ahoj,

je to jako lidský osud..jako by nám byl ten druhý dán "zeshora" a pokud nám s ním není dobře (je to peklo., nejsme ve vztahu šťastní) budeme bojovat o "osvobození se" od vztahu k němu..pak si prožijeme pár obdobných vztahů jak přes kopírák až nám docvakne, že bude asi pes "zakopán" v nás samotných..a že jen přitahujeme to, co si zasloužíme svým "vyzařováním"..

a změnit svůj osud, kdo dokáže? kdo dokáže změnit svoje myšlení, cítění, vyjadřování? jen člověk, který touží po lásce upřímně -celým svým srdcem..

R

hodnocení

0x

Vybíráme se, do koho se zamilujeme?

Vybíráme, alespoň u mne to tak je. Potkal jsem kdysi super holku. Líbila se mi, byla inteligentní, měla smysl pro humor a sympatie byly vzájemné. Tak proč do toho nejít?! Byla tu dvě ale: Zeměpisná vzdálenost a ON (byla zadaná). Zkrátka jsme to jako dva rozumní lidé udrželi v rovině přátelství. Její větu "kdybych neměla přítele, chtěla bych, abys to byl Ty" si budu pamatovat do smrti. Díky, Gabčo, za nádherné dva týdny. Víckrát jsme se neviděli a je to tak správně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]