Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pisnicka?

Od: jitule* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den hledám jednu hudbu, ale obávám se že mi nebudete moct pomoct, jelikož toho o té písničce moc nevím...Slyšela jsem ji na diskotece a byla fakt mega super, refrem je jenom O-o-ou, o-o-ou,o-ou-ou, wo-o-ou... kdy hlasem poklesne a pak zase zvyši hlas, zpívá to žena myslím že, kdyby vás cokoliv napadlo tak mi prosím napište :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

:)) zkuste si vzpomenout ještě na nějaká slova, :)

taconevi
hodnocení

0x

Zkus BRITNEY SPEARS - Till The World Ends

Pak mi prosím řekni jestli jeto dobře díky:)

jitule*
hodnocení

Nene není to ona, ale je to na podobný styl, mockrtát dekuji, ale obavam se že v té písničcce moc slov není, nebo je ale jde hlavne o tu hudbu no :)

taconevi

Jo dobře zkusím se ještě podívat na nějaké jiné jestli to nebudou ony;):)

jitule*
hodnocení

díky za pomoc :)

taconevi
hodnocení

0x

Ahoj promiň že píšu za tak dlouhou dobu ale možná jsem tu píseň našla, minule jsi mi napsala že britney spears není ona tak jsem pátrala dál*jasne*. Není to náhodou - GOOD TIME -?;)

klarka*
hodnocení

0x
Neni to pisnicka How deep is your love?:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]