Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratila se diskuse k turecku - 400.000 000

Od: ju* odpovědí: 12 změna:

Prosím všimli jste si že se ztratila moje otázka ohledně 400.000 000 které dáme turecku na uprchlíky - nebo blbě hledám, či ji odstranil admin nebo některý z Havlolidí? Děkuji...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

smazáno sys, můžete si za to sám. Volte lepší slova. Nejde o názor, ale jeho interpretaci.

culdabulda1*

clayman -

- sprostá slova člověk volí často i z pocitu totální bezmoci - takže bych to tak "fatálně" zase neviděla - a myslím, že bezmocná je v současné době většina národa, kdy "kvete pšenka" různým "dobrodincům" - aj.. - které už zase nelze jmenovat, aniž byste byli přinejmenším "smazáni" ...

ju*

Beru, nebylo by dobré pokud to tedy sys smaže, se obtěžoval a vnitř. poštou napsal smazáno, pozor nepolemizuji o tom jestli může či nemůže smazat, byla mu dána moc a nediskutuji, já jenom že hledal a nenašel ani odkaz smazáno ...ble,ble.

Z druhé strany chápu že někdo čekal až se vyskytne choroš kterému to bude vadit a smázne to, cenzura jako v čstv...nebo diskusi idnes...

taky cítím tu nespravedlnost, že stále těm samým lidem všude mažou jejich plody. Je to divný. Jako by se snad domluvili nebo co.

ju*

hele claymane@já nepociťuji nespravedlnost, to nebyla podstat otázky, tak si nechte tu ironii...

doplněno 01.12.15 10:04:

A jen tak na okraj - jsem rád,že někdo osvícený uzná, že otázka se nehodí pro slušnou a intelgentní společnost a odstraní ji, a de facto nás nutí myslet jen pozitivně a hezky ve prospěch společnosti, některým to tady už začalo po 26 letech chybět, když si to strana jako kdysi nepřála tak to neexistovalo...

culdabulda1*

ju -

- to není špatná úvaha -

hodnocení

0x

Ju, netrpíte lehčí formou stihomamu? Při něm se také postižení soustředí na určitý okruh zájmů. Vy všechno ihned přeložíte na politiku.*nevi* Nerozumím slovu Havlolidi. A vy sám sebe byste pokřtil jak? Prosím, odpovězte mi přesně. Zkuste chvíli nemlžit a nemotat! Nadáváte na všechno a na všechny, volíte podivné výrazy, ale sám jste nikdy nenapsal, kdo nebo co je vám blízké, čí jste stoupenec, co nebo koho uznáváte. Napište, prosím, ráda bych věděla, s kým mám co do činění.

doplněno 30.11.15 11:39:

Čuldo, využijte také té svobody a napište, kam patříte. Koho uznáváte. Nechejte toho nadávání a napište i něco pozitvně. Netroufám si ani říci, s obdivem.

doplněno 30.11.15 15:38:

Čuldo, děkuji za vysvětlení. Je logické a přijatelné. ;)

doplněno 01.12.15 10:07:

Přeně tohle jsem od Ju čekala. *hej*"Přede mnou mha, za mnou mha" Já to přežiju! :-D ;)

ju*

babkazov@, každý jsme holt jiný, osobně ač jím netrpím domnívám se že lehčí forma stihomanu je lepší než postižení nevědomostí, blbostí, uctívaním model, pánbíčkářstvím, zapšklými ženskými v přechodu, fašismem a jinými deformacemi osobnosti

- bylo by dobré si třeba ve vyhledavači najít výklad slova politika a pak matlat doměnky třeba s péčí o zahrad, či vařením.

- slovo havlolidi jest také dobré si vyhledati v některém z prohlížečů...pro osvětlení si pojmů

- co je vám do mého profilu - / kdo nebo co je vám blízké, čí jste stoupenec, co nebo koho uznáváte. Napište, prosím, ráda bych věděla, s kým mám co do činění./ já s vámi nic do činění nemám , vypatlejte na volné diskusi svůj názor na otázku a neprovádějte sociologická šetření, pokud mě zaujme odpovím , pokud ne nezajímá mne...

jinak přeji hezký a slunečný den . ju

doplněno 01.12.15 10:09:

Jen aby z toho zase nebyl výplod hodně sluncí v duši, či podobný vývěr sladkostí..*slunce*

culdabulda1*
hodnocení

0x

- ju -

čemu se divíte? - to jste mohl čekat ! - mimochodem - nevím, jak se to stalo - ale v poslední době pro mne slovo "svoboda"dostává skoro sprostý význam a začíná vyvolávat až nenávistné pocity - taky jste si všimli?

doplněno 30.11.15 11:59:

babkazov -

- já jsem typ "obdivovací"(jak říká v parafrázi Svěrák) - obdivuju každého, kdo něco umí, každou moudrou a silnou osobnost - např. momentálně Karla Gotta, pana Zemana ... ale obdivuju např. i sílu osobnosti Hitlera - a často přemýšlím, kam by společnost dospěla, kdyby byl Hitler dobrý člověk a využil svoji sílu pro dobro lidstva...

- mimochodem - obdivuju i Vás, za Vaši statečnost v boji s nemocí a Váš pragmatický přístup k životu a vesměs dobré rady. Ale nemám jakýkoliv důvod obdivovat podvodnickou "sebranku", která je u moci - a kterou jsem si rozhodně NEZVOLILA - ať už byly volby jakkoliv "svobodné"- a myslím, že si současný stav nezvolila většina národa. Vždyť jsme světu jenom k smíchu !

doplněno 30.11.15 14:07:

nevím, jestli to sem patří - ale souhlasím :

domaci.eurozpravy.cz/...

saman47*

To o spícím švejkovi jsou svatá slova, která by měla být vytesána do kamene. Tenhle komik byl největší omyl v České politice. Byly i další, Gross, Topolánek, Nečas, teď Sobotka, ale kníže, ten má majestát.Víte na co...

buss
hodnocení

0x

A k čemu ta otázka měla sloužit? Naši najlepčí se rozhodnou, za vás, za nás a je to.

stonek*
hodnocení

0x

Já jsem otázku nahlásil ke kontorle, nabyl jsem dojmu že došlo k naplnění pravidla Z2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]