Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inmarket - co o něm víte?

Od: bigdag* odpovědí: 12 změna:

*cert*

Začala u nás přednášky firma INMARKET a tak sháníme informace od lidí, co mají nějaké informace nebo zkušenosti stouto společností.Žádají 7.00000 Kč za nákup certifikátu na neomezené služby jejich produktů s možností přivýdělku. Ale toto už tu několikrát bylo a vždycky to dopadlo pádem letadla nebo zřícením pyramidy. Za jakoukoli odpověď děkuji.

*zed*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vy to nevidíte, nebo nechcete vydět..v otázce je i odpověd, a to celkem jasná...
Když vemu v potaz firmu tuperware s nádobím tak můžete být také jejich dealerem a prodávat bez omezení jejich věcí, stačí mít jen odbyt, aspon tak to 2-3 roky zpět bylo..
700 000,- čtu to číslo dobře..?
bigdag*
hodnocení

*cert*Samozřejmě, že jste si správně všimnul částky, nenapsala jsem čárku, jeden certifikát stojí 7.000,00 Kč ale samozřejmě, aby se vydělávalo záleží také na množství, které vlastníte. Já do toho nejdu, ale o informace mě požádala kamarádka, která říká, že při tomto podniku nemusíte umět pracovat na Internetu. Dále jsem už zjistila, že firma pochází z Ukrajiny má registraci v Panamě a účty ve Švýcarsku, ale přesto - jak to vypadá se jim daří, alespoň zatím.

lojzik*

ano správně chápeš, firma inmarket má vše právně podloženo a funguje pátým rokem. kdyby to byla pyramida už by tady nefungovala

amlim*
hodnocení

0x

Píšete sedm set tisíc a to na to máte? Myslím,že je to překlep,ale to není důležité. asi se jedná o sedmdesát tisíc-to je jednoznačně letadlo,které má nový název INMARKET(Skyline,Europe).Je to zneužití Network-marketinku-špatná reklama pro seriozní NM firmy.Co dostanete za ty peníze a záruka navrácení při odstoupení-znám dost lidík,kteří o to přišli. Lidé potom házejí vše do jednoho pytle. Sama se NM ve spolupráci s fy Amway(která obhájila legalitu NM) zabývám a mám již zkušenosti,že lidem to připomíná letadlo,mnohdy se bojí než se přesvědčí ,že je to netradiční obchod.Je třeba se s tím seznámit a opravdu dobře prověřit,na správných místech,co je to za firmu,jak je stará,jakou má kreditbilitu,co můžete získat. V době krizí se pochybným firmám daří nachytat zoufalé lidi, kteří v naději že vydělají vlastně prodělají.*cert*

lojzik*

Bez dohadů a spekulací se přijďte podívat na toto - vámi řečené letadlo. Multifunkční e-shop stojí 219 eur a víc žádné poplatky.

Na prezentaci v Praze v hotelu ILF dostanete všechny informace od fundovaných lidí, ředitelů, prezidentů a akcionářů společnosti Inmarket. Budete mile překvapeni o realitě a funkčnosti této společnosti.

Zdraví Milan

hodnocení

0x

Co to může být za firmu, kde mych musela platit za to, že mě nechá třeba vydělat?!*bzum*

petr123*

KAŽDÁ pyramida. Vždycky musíš zaplatit, aby ses mohl zapojit do té skvěle vydělávající rodiny :)

lojzik*

až budš velkej tak to možná pochopíš . . .zapojíš se do svého obchodu kde vyděláváš to je vše ty pyramido!

bigdag*
hodnocení

*cert*A víte, že ono je to téměř všude, když jsem šla na brigádu o prázdninách do nejmenované firmy, která platila na hodinu 45 Kč hrubého (práce u pásu) musela jsem mít zdravotní potvrzení 150.- Kč poručili bílé tričko a ještě chtěli to zdravotní potvrzení po roce znovu, přesto, že nešlo o hlavní činnost jen o víkendovou brigádu.

lojzik*

Špatně jsi pochopila, zaplatíš si pouze svůj eshop jednorázově a pak máš reklamu na vše zdarma. A začneš vydělávat bez dalších poplatků.

Milan

stenly*
hodnocení

0x

Nějaké informace jsou na www.napověz.cz

inmarket
hodnocení

0x

Registrace je za 250€ (plné členství s nárokem na veškeré provize). Je tu i možnost - zkušební balíček zdarma = pro zákazníky a proč se zadarmo neproletět když je to letadlo ne? :o)) info najdeš i na: www.inmarket.webnode.cz a nejlíp dojít na prezentaci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]