Nejste přihlášen/a.
Začala u nás přednášky firma INMARKET a tak sháníme informace od lidí, co mají nějaké informace nebo zkušenosti stouto společností.Žádají 7.00000 Kč za nákup certifikátu na neomezené služby jejich produktů s možností přivýdělku. Ale toto už tu několikrát bylo a vždycky to dopadlo pádem letadla nebo zřícením pyramidy. Za jakoukoli odpověď děkuji.
Samozřejmě, že jste si správně všimnul částky, nenapsala jsem čárku, jeden certifikát stojí 7.000,00 Kč ale samozřejmě, aby se vydělávalo záleží také na množství, které vlastníte. Já do toho nejdu, ale o informace mě požádala kamarádka, která říká, že při tomto podniku nemusíte umět pracovat na Internetu. Dále jsem už zjistila, že firma pochází z Ukrajiny má registraci v Panamě a účty ve Švýcarsku, ale přesto - jak to vypadá se jim daří, alespoň zatím.
Píšete sedm set tisíc a to na to máte? Myslím,že je to překlep,ale to není důležité. asi se jedná o sedmdesát tisíc-to je jednoznačně letadlo,které má nový název INMARKET(Skyline,Europe).Je to zneužití Network-marketinku-špatná reklama pro seriozní NM firmy.Co dostanete za ty peníze a záruka navrácení při odstoupení-znám dost lidík,kteří o to přišli. Lidé potom házejí vše do jednoho pytle. Sama se NM ve spolupráci s fy Amway(která obhájila legalitu NM) zabývám a mám již zkušenosti,že lidem to připomíná letadlo,mnohdy se bojí než se přesvědčí ,že je to netradiční obchod.Je třeba se s tím seznámit a opravdu dobře prověřit,na správných místech,co je to za firmu,jak je stará,jakou má kreditbilitu,co můžete získat. V době krizí se pochybným firmám daří nachytat zoufalé lidi, kteří v naději že vydělají vlastně prodělají.
Bez dohadů a spekulací se přijďte podívat na toto - vámi řečené letadlo. Multifunkční e-shop stojí 219 eur a víc žádné poplatky.
Na prezentaci v Praze v hotelu ILF dostanete všechny informace od fundovaných lidí, ředitelů, prezidentů a akcionářů společnosti Inmarket. Budete mile překvapeni o realitě a funkčnosti této společnosti.
Zdraví Milan
KAŽDÁ pyramida. Vždycky musíš zaplatit, aby ses mohl zapojit do té skvěle vydělávající rodiny
až budš velkej tak to možná pochopíš . . .zapojíš se do svého obchodu kde vyděláváš to je vše ty pyramido!
A víte, že ono je to téměř všude, když jsem šla na brigádu o prázdninách do nejmenované firmy, která platila na hodinu 45 Kč hrubého (práce u pásu) musela jsem mít zdravotní potvrzení 150.- Kč poručili bílé tričko a ještě chtěli to zdravotní potvrzení po roce znovu, přesto, že nešlo o hlavní činnost jen o víkendovou brigádu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.