Nejste přihlášen/a.
Novinka
Jen pro info - stejně jako muslimové jsou na tom s prasaty i židé a měli by být i křesťané ...
Pro všechny je prase zvířetem nečistým, protože tak pravil Bůh ...
"ra252", nemáte pravdu. Přečtěte si NZ Kolosským 2. kapitolu:
Ať vás tedy nikdo nesoudí pro pokrm a pro nápoj nebo kvůli svátku, novoluní nebo sobotám...proč si dáváte předpisovat, jako byste žili ve světě: Toho se nedotýkej, to neochutnávej, na to ani nesáhni? ...jsou to lidské příkazy a nauky.
A toto snad pravil Bůh?
Aha, takže když další sjezd nějakého Ústředního výboru rozhodne, zařadí se do výčtu toho, co Bůh pravil, zase něco jiného ...
Ústřední Výbor Církve Svaté jakožto orgán slovo své za Boží vydávající ...
A kdo jiný? Pokud je Bible Boží slovo a verše Kolosským jsou z Bible, pak jsou to slova Boží.
V samotné Bibli je napsané toto vyjádření: "Celé Písmo je inspirováno Bohem." - 2. Timoteovi 3:16
"ra252", jaký ústřední výbor, Já Vám nerozumím. Co do toho motáte politiku? Že vy jste dlouho do noci oslavoval...
Jééé, tak to jsem ani nevěděla, že něco takového existuje, ale já se o žádné takové orgány nezajímám, natož abych něco od nic četla, ani nevím, kde bych k takovému čtení přišla. Já nejsem v žádné církvi, v žádném náboženství, jen si na stará kolena čtu v Bibli, protože mně zaujala, jak z historického hlediska, ale vůbec jsou tam pro mně zajímavé věci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.