Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravdu něco na vyznavače proroka

Od: ju* odpovědí: 7 změna:
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když pominu to,že je mi těch čuníků strašně líto,tak je to dobrý fór:)

hodnocení

0x

Jen pro info - stejně jako muslimové jsou na tom s prasaty i židé a měli by být i křesťané ...

Pro všechny je prase zvířetem nečistým, protože tak pravil Bůh ...

pt®

"ra252", nemáte pravdu. Přečtěte si NZ Kolosským 2. kapitolu:

Ať vás tedy nikdo nesoudí pro pokrm a pro nápoj nebo kvůli svátku, novoluní nebo sobotám...proč si dáváte předpisovat, jako byste žili ve světě: Toho se nedotýkej, to neochutnávej, na to ani nesáhni? ...jsou to lidské příkazy a nauky.

A toto snad pravil Bůh?

doplněno 29.11.15 12:12:

Aha, takže když další sjezd nějakého Ústředního výboru rozhodne, zařadí se do výčtu toho, co Bůh pravil, zase něco jiného ...

doplněno 29.11.15 12:44:

Ústřední Výbor Církve Svaté jakožto orgán slovo své za Boží vydávající ...

pt®

A kdo jiný? Pokud je Bible Boží slovo a verše Kolosským jsou z Bible, pak jsou to slova Boží.

doplněno 29.11.15 12:12:

V samotné Bibli je napsané toto vyjádření: "Celé Písmo je inspirováno Bohem." - 2. Timoteovi 3:16

doplněno 29.11.15 12:18:

"ra252", jaký ústřední výbor, Já Vám nerozumím. Co do toho motáte politiku? Že vy jste dlouho do noci oslavoval...:-D

doplněno 29.11.15 12:54:

Jééé, tak to jsem ani nevěděla, že něco takového existuje, ale já se o žádné takové orgány nezajímám, natož abych něco od nic četla, ani nevím, kde bych k takovému čtení přišla. Já nejsem v žádné církvi, v žádném náboženství, jen si na stará kolena čtu v Bibli, protože mně zaujala, jak z historického hlediska, ale vůbec jsou tam pro mně zajímavé věci.

marfusa*

Křesťané nemají zákaz jedení nečistých /kultovně nečistých/ zvířat.

pepa*
hodnocení

0x

Super nápad. V utečeneckých táborech u nás bych jim dal vybrat ze dvou jídel: každý den vepřo, knedlo, zelo a druhé jídlo řízek s bramborovým salátem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]