Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posílání srandovních příloh emailem

Od: johnyohny* odpovědí: 9 změna:

ahojh, hledám někoho, kdo by mi posílal ne ameil srandovní přílohy. Většinou to chodí tak, že vámemail někdo pošle. Tak prosím kdo by mi to mohl posílat,?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Johnyohny, pošli mi vnitřní poštou svůj mail. A taky napiš navíc nějaký řádek, abych věděla kdo jsi a co ti mám poslat. Přefiltruji a pošlu ;) Jestli budeš přeposílat dál, musíš vymazat vždycky všechny adresy, kudy mail prošel. Napíšeš jednoho adresáta, klikneš na kopie a ostaní napíšeš do skryté kopie. Tak nebudou putovat naše adresy nekontrolovatelně světem.

lidus*
hodnocení

0x

Můžeš poslat svůj email i mě a připiš kolik ti je let a o co konkrétně máš zájem. L

vaness

Zdravím,

mohl bych taky poprosit o přeposílání srandovních mailů na email dcery(10 let).

Email: vanijanakova@seznam.cz

Je smutná, že ji nechodí žádné maily.

Děkuji

AJ

hodnocení

0x

Zdravím i já se přidám,mám tohoto slušnou sbírku*palec*

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. To přeposílání adres je dost rozšířenej nešvar. Už jsem vzdělal několik přeposílačů a ti toho nechali. Většinou to dělali nevědomky. I jinak vzdělaní lidé.

hodnocení

0x

Lidi přeposílají kdejaké blbosti a pak nadávaj na pomalej internet, ach jo !

Kimba, někde tady čtete, že si stěžujeme na pomalý internet? Ach jo!:(

Johnyohny, ozvěte se, došly vám maily s přílohou? Trefily k vám?

johnyohny*
hodnocení

ano ano přišlo mi to, děkuji moc

joudic*
hodnocení

0x

to uz davno nikdo neresi (kazdou zpravu jsem rovnou mazal), ted je facebook studnice kokotin :) Kdyztak hledejte na netu, za kazdou odeslanou srandou je nejaky clovek, ktery to prvni musel nekde najit :) Hledejte "vine" na youtube apod :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]