Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názvy malby

Od: zavinac® odpovědí: 10 změna:

Zdravím,,,,,prosím jak se říká malbě /obraz/ vodovými barvamí? A jak se říká malbě namalované Akvarelem,,,Znáte rozdíl? Nebo je to stejné?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Opravdu akvarel :)

lucie*
hodnocení

0x

Vodovky jsou prostě vodomalba.U starších děl to byl kvaš,ale to jsou vodovky s přídavkem běloby a pryskiřičné lepivé látky.Hustší vodovka:) akvarel je prostě akvarel a poznat se to dá.Akvarelem se kreslí a poté se "rozmaže"takže jdou vidět stopy tuhy a berevné přechody jsou jemnější.Byl by problém poznat kvaš od akvarelu,ale stačí pečlivě proskoumat několik děl a šlo by to.

doplněno 28.11.15 10:46:

...já teda dělám už převážně obyč.tužkou a suchým pastelem,ale všechno jde,je to jen o treninku:)věřte.

Názvy malby
Názvy malby #2
hodnocení

Já maluji olejem a chtěla jsem zkusit akvarelem ,ale má to tak děsné barvy a nejde roztírat.Já nechápu,jak múže nakreslit třeba strom a vodovkama ho vystínovat,když se to rozpíjí.

..v jeden celek,,mi u oleje nejsou vidět tahy i po roztírání ,,je to jeden celek pokud je pak chci vystínovat

ria*

To je skvělý :) můžu poslat akvarel, který jsem dělala asi v 15-ti? :D

doplněno 28.11.15 20:07:

Jasně :) pošlu jen tak náhledy.. teď už moc nemaluji, tak jsou to starší práce.. - okolo 20 ti let.. jsem si zavzpomínala :)

Názvy malby #3
lucie*

...není to moje diskuze,ale pošlete...;)

hodnocení

Je to krásné,,ale já portréty nemaluji,,a ani nechci ,,protože je nebudu dávat na stěnu,,jedině na zakázku,,a to mne nebaví,,miluji přírodu.Ale každý jsme na něco

doplněno 28.11.15 11:16:

,,suchý pastej je fajn..

Lucie-*palec* hezký!

lucie*

děkuju diesel Každý jsme na něco.Myslím,že zvládám vše i krajiny,ale nejraději portréty a hlavně dělám to co lidi chtějí.Pro sebe nemaluji,jen pro druhé.Největší radost mám,když mají lidi na zdi svoje vnoučata,babičky,děděčky malované mnou.

Lucie, ty vaše dílka, ta jsou kouzelná. Opravdu paráda. *palec*

hodnocení

je skupina malujících a kreslících na FB a je to moc fajn..I prodávajících..Každý maluje jak umí a i když je začátečník tak do té skupiny může vejít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]