Nejste přihlášen/a.
A je účelem rozsvítit hvězdu?
doplněno 21.05.13 16:28: Ahááááá A já dement se divím, proč ta hvězdička pořád nesvítí, když jsem až nahoře
Nejde mi toJedna strana byla hotová, ale druhá ani za boha...
Martí,co si to na mě vymýšlíš,sakryš?Pokud se Ti podaří rozsvítit všechna světla,rozsvítí se Ti i hvězdička
Začíná se od spodu,od zdroje.Klikáním na vedení,které se různě natáčí a rozsvěcuje,postupně stromek vytvořte fungující elektrický obvod,aby Vám stromek svítil-konec citace.
Temps 108
No jo. První pokus.
Pak jsem to zkusil ještě párkrát a už se mi to nepovedlo pořád kolem 150
A teď jsem to zkusil zas a na čtvrtý pokus 96.
Jsem moc ráda,že Vás to baví,mě takéPokusím se jich dohledat více.
Liduško:To je jako s těma žábama,že?A také jste to nakonec zvládla,tak šup,šup,do toho:D
"wamp" brzy budu vraždit! Manžel na to kouknul a pronesl jo už vím, nic na tom není a měl to raz dva. Já nemám tři dny času, pak bych to snad zvládla i já.
doplněno 22.05.13 11:46: Ty žáby byly brnkačka . Manžel šel na IDET a já mám úkol hledat zelenou fermež a místo toho jsem na poraďte, to zase dostanu
.
Liduš, nic si z toho nedělej! Nejsi sama. Já nevím roupama co dělat a tak si jdu dát zítra do nemocnice rozřezat koleno. No a dneska místo abych tady dědečkovi naplnila lednici dobrotami a uklidila, sedím jako trouba u stromečku a kombinuju.
Nejvíc se mi povedlo rozsvítit 16 žárovek. A víc ani ťuk. Pokud přežiju, budu na to mít pak hodně času a snad se mi to povede celé. Teď už končím! Zdraví Jaga.
Jaguško AUAUAU tak vydržte a ať jste brzy v pohodě zpět. Ano, bláznivé manželky, jdeme trpět do špitálu ale hlavně máme obavu co ten náš drahý bude jíst, to znám.
Zbyly mi na pravé straně 2 žárovky. To je asi někde chyba, že? Jdu to tedy zkoušet dál a tak za týden dám vědět.
lidus. Wamp bych dala distanc na tuhle poradnu . Já mám dodělat dneska dva klienty a zatím se tady "mrcasím" s vánočním stromečkem
. Snad ho do vánoc rozsvítím :D
uff, 281...A
makat :D
Wampice...Já vím, že to není povinné. Ale když já tyhle "blbosti" miluji... Jenže pak jsem u toho schopná sedět tak dlouho, dokud na to nepříjdu
.
celkem hodně jednoduché na 155 tahů a to jsem nevěděl, že je to na tahy. Tak aspon 3 minuty zabavy
Lidus pobavilas mě, tyhle hry jsou prima odreagování, a je jich spousta ( mam je rád )
No jo chlap, to se mu to kecá.
doplněno 22.05.13 13:55:Sice 386 ale svítíííííííííííííííí. Když jsem to zvládla já, tak už to zvládne každý i ty Martino. Uf to byla pro můj mozek dřina, jdu si uvařit kafe a konečně dohledat tu zelenou fermež na dveře od kurníku.
Liduš, já už rozsvítila 25 lampiček. No, pravda, něco mi ještě chybí, ale snad to nějak doladím. Jaga.
Mám, mám, sice za 511, což je docela ostuda, ale nakonec se podařilo!
Není to na tahy, ale na čas. Zkuste chvilku neklikat a uvidíte, že časomíra běží i tak.
Takže to máte za 2:35 min. To jste to s těma třema minutama skoro strefil.
Hoplo mi to kamsik dolů. Je to reakce na Fidoneta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.