Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrá cukrářka na ván.cukroví Praha?

Od: yourlady* odpovědí: 7 změna:

Ahoj,ví někdo prosím o fakt dobré cukrářce,která peče v Praze domácí ván.cukroví? Zkusili jsme 1x z cukrárny,předražené a nic moc,levné suroviny, a pak 1xnějakou paní z internetu,ta dodala omylem dia,navíc krémy byly z nějakých levných surovin a už po pěti dnech (uskladněné bylo cukroví dobře) nakysly. Jde mi o pravou domácí chuť a kvalitu pro náročnějšího zákazníka.Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

yourlady*
hodnocení

Tak nakonec beru z czkrárny Dianka Hořovice,jsou vyhlášení :)

pohanka*

A kde mají prosím v Praze prodejnu? Nějak jse mi ukazují stále Hořovice? Děkuji.

yourlady*
hodnocení

V Hořovicích,dojedeme si tam

pohanka*

Děkuji za info, opravdu to je super pražská vyhlášená cukrářka z Hořovic! Spíš to zavání reklamou.

yourlady*
hodnocení

My jsme zadnou slusnou cukrarku v Praze nesehnali,tema tu take viselo bez odpovedi.Nakonec jsme dostali od znamych tip zajet si do Horovic a objednali tam. Vlozila jsem to sem do odpovedi i pro jine.myslet si muzete co chcete.Pokud vy dobrou prazskou cukrarku znate,mohl/a a muzete to sem napsat,od toho jsem tema zalozila.Chtelo by to vic duverovat,to by tu reklama mohla byt u mnoha odpovedi,kde lide radi vyrobky nebo sluzby.Zdravm

pohanka*

Chtěla jsem koupit jenom kilo, ale tady v Praze, jinak bych nereagovala.

yourlady*
hodnocení

pry je dobre cukrovi z cukraren mysak a saint tropez,oboji na praze 1,ale my brali z horovic,zdravim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]