Nejste přihlášen/a.
Ahoj,ví někdo prosím o fakt dobré cukrářce,která peče v Praze domácí ván.cukroví? Zkusili jsme 1x z cukrárny,předražené a nic moc,levné suroviny, a pak 1xnějakou paní z internetu,ta dodala omylem dia,navíc krémy byly z nějakých levných surovin a už po pěti dnech (uskladněné bylo cukroví dobře) nakysly. Jde mi o pravou domácí chuť a kvalitu pro náročnějšího zákazníka.Děkuji
Děkuji za info, opravdu to je super pražská vyhlášená cukrářka z Hořovic! Spíš to zavání reklamou.
My jsme zadnou slusnou cukrarku v Praze nesehnali,tema tu take viselo bez odpovedi.Nakonec jsme dostali od znamych tip zajet si do Horovic a objednali tam. Vlozila jsem to sem do odpovedi i pro jine.myslet si muzete co chcete.Pokud vy dobrou prazskou cukrarku znate,mohl/a a muzete to sem napsat,od toho jsem tema zalozila.Chtelo by to vic duverovat,to by tu reklama mohla byt u mnoha odpovedi,kde lide radi vyrobky nebo sluzby.Zdravm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.