Dobry den.17.9.2015 mi firma oznamila u ktere jsem byl na pohovoru ze o me maji velky zajem,ze jsem jako jediny prosel a ze mam termin nastupu 1.12.2015.26.10.2015 jsem ji psal jak to teda bude a napsala mi ze me pred nastupem bude jeste kontaktovat kolegyne kvili lekarske vstupni prohlidce.Od toho 17.9.2015 mam s nimi podepsanou predsmlouvu ktera je platna jako normalni smlouva .. V den nastupu dostanu smlouvu normalni,rikala ze dokud jedna ze stran predsmlouvu nezrusi ze je platna a zavazna.Mam nastoupit nasledujici utery ale stale se mi nikdo neozval?Nemam se ji radsi ozvat?Co by jste delali na mem miste?Co by jste ji napsali?Nechci byt nijak vlezly.Dekuji Otazkou take je co je u nich prednastupem?Pondeli?
"Dobrý den, prosím o doplňující informaci, zda je nutná vstupní prohlídka u smluvního lékaře vaší firmy, případně kontakt na něj. Pokud je možná prohlídka i u mého praktického lékaře, zašlete mi prosím mailem formulář pro vyplnění vámi požadovaných dat před nástupem do pracovního poměru."
Není na tom nic vlezlého - chcete mít vše v pořádku a data potřebujete... Co by se stalo, kdybyste přišel a oni řekli "nemáte papír, smlouvu musíme zrušit..."
Prostě navštivte firmu v kterémkoliv termínu před nástupem, nebo se jen připomeňte mailem. Třeba soudružka zapomněla...Klasický nedostatek komunikace ve firmách. Radši bych s mailem počkal na pondělí hned ráno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.