Nejste přihlášen/a.
Většinu života jsem to měla úplně stejně. Na dovolené jsem začala snídat až tak 4.den. Až teď, když nemusím do práce, snídám. Každý máme v sobě biologické hodiny, které budí určité části našeho těla. terapie.as4u.cz/... A ti, kteří nemohou snídat ihned po probuzení, mají určitou prodlevu mezi probuzením a schopností jíst.
Přesně.Každý z nás to máme nastavené jinak...Někdo vstává v 5.hod.,další v 7.hod.,a někdo třeba v 9.hod.Další večeří naposledy v 17.hod.,někdo třeba i ve 21.hod.
Takže,dle toho naše tělo hlásí,zda má hlad,či nikoliv.
Pokud je Vám ráno po rohlíku zle,vezměte si pouze ovoce,banán,jablko,pomeranč nebo jogurt.
Snídat by se mělo,snídaně startuje metabolismus a čistí tělo od nočních toxinů
Existuje staré,dobré přísloví,které říká:"Snídej sám,obědvej s přítelem,večeři dej nepříteli."
Ahoj. Mě se to nějak nastavilo tak, že od 1 hodiny po půlnoci si už nemám cokoliv brát a ráno, ať už vstávám jedno v kolik můžu si vzít něco až po Sedmé ranní. Dříve jsem v poho nasoukal dva chleby, nebo tři rohlíky a teď si dám jeden a s dvěma dc mlíka jsem až nechutně plnej. Někdy mi je i těžko. Ideální by bylo tak 3/4 rohlíku a po půl 10 něco malého, do oběda ve 12 hodin.
Kolem a po půlnoci je to někdy těžký.
Ahoj Vampko. To přísloví je staré a už neplatí. V dnešní době, kdy je na světě tolik hladových krků a další budou ještě přibývat se musí zbaštit vše, co je v dosahu. Jak zaváháš, budeš hladovět. A to já nemůžu dopustit. Něco podobného na sobě spáchat a ještě dobrovolně, to fakt nejde. To radši ještě poporostu. Aby seděla výška k mé váze.
Miluju studené nápoje, takže ráno jdu prvně do ledničky na nějakou limonádu, pak se jdu povalovat do postele a v té době, vyběhne manžel pro pečivo, uvaří kávu a nachystá snídani. Pokud jsem doma sama, napiju se něčeho ledového a snídám oběd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.