Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po ránu nechuť k jídlu

Od: tothgyomber odpovědí: 10 změna:
Celý život mě trápí ranní nechuť k jídlu, všichni určitě snídají a ja bych taky ale prostě když už si něco namažu tal mi to trvá sníst strašně dlouho, rohlík třeba 5 minut. Nechápu to, někdy nemám chuť ani na pití. Takové 2 hodiny po probuzení už je to v normálu, jak to máte vy?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nesnídám prakticky od dětství a netrápí mě to.

Jím, když mám chuť nebo hlad, ne když se to "musí".

mcmerkurion*
hodnocení

0x

...mám to taky tak,studený po ránu nepozřu vůbec nic,když už musim snídat,tak nejmíň 2-3 hodiny po probuzení a první jídlo musí bejt teplý,aspoň polívka,ale že bych se tim teda nějak trápil,tak to teda ne...

hodnocení

0x

Většinu života jsem to měla úplně stejně. Na dovolené jsem začala snídat až tak 4.den. Až teď, když nemusím do práce, snídám. :-D Každý máme v sobě biologické hodiny, které budí určité části našeho těla. terapie.as4u.cz/... A ti, kteří nemohou snídat ihned po probuzení, mají určitou prodlevu mezi probuzením a schopností jíst.

hodnocení

0x

Mám to přesně stejně (tedy s jídlem, ne s pitím) a je to úplně normální, naopak léčitelé doporučují dát si první jídlo až dvě hodiny po probuzení. Dělám to tak už řadu let, tělo se mezitím krásně vyčistí. Vidíte, jak si tělo samo řekne, co potřebuje.

xy
hodnocení

0x

Nesnídám, ráno je mi po jídle nevolno, jím až oběd v práci, pokud je možnost. Žádné problémy s tím nemám. Řekla bych, že lidi to mají prostě různě.

hodnocení

0x

Přesně.Každý z nás to máme nastavené jinak...Někdo vstává v 5.hod.,další v 7.hod.,a někdo třeba v 9.hod.Další večeří naposledy v 17.hod.,někdo třeba i ve 21.hod.

Takže,dle toho naše tělo hlásí,zda má hlad,či nikoliv.

Pokud je Vám ráno po rohlíku zle,vezměte si pouze ovoce,banán,jablko,pomeranč nebo jogurt.

Snídat by se mělo,snídaně startuje metabolismus a čistí tělo od nočních toxinů ;)

Existuje staré,dobré přísloví,které říká:"Snídej sám,obědvej s přítelem,večeři dej nepříteli."

xy

no já nesnídám, obědvám s kolegy, odpoledne svačinka tak v 17, večeře mě většinou už nepřijde na mysl

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Mě se to nějak nastavilo tak, že od 1 hodiny po půlnoci si už nemám cokoliv brát a ráno, ať už vstávám jedno v kolik můžu si vzít něco až po Sedmé ranní. Dříve jsem v poho nasoukal dva chleby, nebo tři rohlíky a teď si dám jeden a s dvěma dc mlíka jsem až nechutně plnej. Někdy mi je i těžko. Ideální by bylo tak 3/4 rohlíku a po půl 10 něco malého, do oběda ve 12 hodin.

Kolem a po půlnoci je to někdy těžký.

doplněno 26.11.15 23:03:

Ahoj Vampko. To přísloví je staré a už neplatí. V dnešní době, kdy je na světě tolik hladových krků a další budou ještě přibývat se musí zbaštit vše, co je v dosahu. Jak zaváháš, budeš hladovět. A to já nemůžu dopustit. Něco podobného na sobě spáchat a ještě dobrovolně, to fakt nejde. To radši ještě poporostu. Aby seděla výška k mé váze.

lidus*
hodnocení

0x

Miluju studené nápoje, takže ráno jdu prvně do ledničky na nějakou limonádu, pak se jdu povalovat do postele a v té době, vyběhne manžel pro pečivo, uvaří kávu a nachystá snídani. Pokud jsem doma sama, napiju se něčeho ledového a snídám oběd.

ria*

Dobrý den, já taky :)) buď nějakou minerálku, když není tak alespoň jen voda s citronem :) a pokud nejsem až moc líná, tak si umixuji nějaký ovocný koktejl ... ale chuť na nic k jídlu nemám :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]