Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dneska mám asi vážně hloupý dotaz. Poslední dobou chodím pracovně na úřad, kde mají takovéto čalouněné dveře. Když zrovna v kanceláři nemají jiného zákazníka, musím zaklepat a tady přichází můj problém. Když na tyto dveře zaklepu normálně, nikdo to neslyší. Neklepu jen tak lehce, používám i větší sílu a stále nic. Na futra klepat taky nepomáhá a vyloženě bušit co největší silou na dveře mi prostě přijde hloupé na chodbě plné lidí. Už se těch dveří děsím. :D Poradíte někdo? Díky
Pokud nade dveřma nesvítí zelené nebo červené světlo, a nemají pořadový systém, tak bych vešla bez klepání. Hned bych se úřednice zeptala, jak se u nich klepe Přece si nebude otloukat ruce
Je to dobrá otázka, u nás to bývá u doktorů, ale tam mají na dveřích napsáno "Nerušte klepáním, vyčkejte na sestru"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.