Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ti, kdo poslouchají Český rozhlas, konkrétně stanici Plus, budou jistě vědět. Nové zvukové schéma (nebo jak se to nazývá) zavedl ČR nedávno. Pro ty co nevědí, tak se jedná o to, že posloucháte nějakou reportáž, najednou TAMTADADA! POSLOUCHÁTE ČESKY ROZHLAS PLUS! Pak je zase chvíli klid a TADADÁÁÁ! ČESKÝ ROZHLAS PLUS - KDYŽ CHCETE VĚDĚT VÍC! A zase se pokračuje. Je to obrovský rušivý element, navíc je to hlasitější. Nevím, zda nás mají za blbce, ale co poslouchám za stanici vím a pokud bych nechtěl vědět víc, tak to asi nebudu poslouchat. Těch hlášek je samozřejmě víc. Bohužel tohle přenesli i do podkastů, např. hudba mezi jednotlivými rozhovory je vystřižela, ale tuto zvrácenost tam ponechali, takže jsem nucen ČR Plus přestat poslouchat úplně.
Může mi, prosím, někdo vysvětlit komu se tohle líbí nebo sdělit nějaký rozumný důvod, co vede k zavedení těchto šíleností tak, aby to i má, vysokoškolsky nevzdělaná hlava pochopila?
no tak tohle mi nějak nevadí, tak moc tím ani vysílání zaplevelený není (mimochodem tahle reklamka se teď objevuje i na jinejch stanicích ČRo a s postupem doby víceméně odezní - pointa totiž je, že se na Plusu změnilo vysílací schéma a že se procpal na víc frekvencí (v Praze například vysílá místo Reginy), takže se tenhle novej nástup propaguje);
jinak je přece běžný (a koneckonců i užitečný), že se během pořadu říká, o jakou stanici jde;
mně zas velice vadí podle mého soudu naprosto debilní (protože silně kýčovitá) znělka rádia D dur...;
ale nerozumím tý poznámce o vynechaný hudbě - u pořadů Plusu žádná hudba nemůže bejt vynechaná, protože se tam zásadně žádná nevysílá (což je vskutku velký plus);
shrnuto: takhle tragicky bych to neviděl, kvůli nějakýmu slogánku mě teda možnost přestat poslouchat Plus ani nenapadla
No jo máte pravdu, hudbou prokládané rozhovory jsou mj. na Leonardu, které jsem měl na mysli. Mě tohle na ČR Plus vadí hodně. Dřívější koncept, kdy třeba každou celou hodinu moderátor řekl "Je 18 hodin, čtvrtek 14.12, posloucháte Český rozhlas Plus. A nyní zprávy" je věcný, nerušivý. Ale tohle, kdy se během rozhovoru NÁHLE PUSTÍ TRAMTADADÁÁÁÁ POSLOUHÁTE ČESKÝ ROZHLAS PLUS! Vždyť to se nemůže nikomu líbit, nebo tomu asi nerozumím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.