Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblíbenost spolku ANO

Od: cechacek* odpovědí: 9 změna:

Babišuv mocný ministr za spolek Ano je pro část občanů oblíbený sluničkář navrhuje tvrdé postihy proti odpůrcům přistěhovalců a vážený pan Babiš k návrhu mlčí, je to předvolební taktika, neb jaký má na to názor koblih-volič, pokud bude toto seskupení, které má pravděpodobně nejvíce voličů u benzínky dávat zdarma trochu řepkového oleje taky bych jim dal svůj hlas

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A proč by toho měl Babiš mluvit?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nebojte se a vyčkejte. Do příštích voleb se vyrojí celá řada stran, kde budou převládat stejné názory jako máte Vy a které se přiživí na uprchlické krizi a strachu lidí.

Příští parlament bude hodně zajímavý (bohužel). Zdravím!

hodnocení

0x

Klasika - sám Babiš pro své zákony nehlasuje, aby to nevypadalo jako do očí bijící střet zájmů, ale jeho poslanci-loutky ruce poslušně zvedají.

echo24.cz/...

v4
hodnocení

0x

Taktika, je to jen můj názor, nikomu nevnucuji. Když jeho mančaft kope za uprchlíky-Pelikán, Stropnický ten taky tak nějak...a jenom Babiš jinak? To se mi nezdá, hrát to na obě strany, v jednom politickém uskupení, tak výrazný názorový rozdíl v tak časovém tématu...

doplněno 10.12.15 09:37:

Třeba si vemte jak Topka sprcla myslím, Chalánkovou, zato, že se někde fotila s odpůrcema migrace. Jinak Topka, to taky není můj šálek kávy))na jejich posledním sjezdu, kde byl zvolen Kalousek byl přítomen jako host i Shapiro, to mi stačí))Ale jak říkám, každý má jiný názor a já mu ho neberu.

lidus*
hodnocení

0x

Prosila bych jméno jednoho politika, (jedné politické strany) kterému lze důvěřovat. Já ho neznám a může rozdávat (z našich daní) co chce.

v4

To máte pravdu souhlasím, každopádně ,ale v sobotu ve 13h jedu do Prahy na akci, páč tady ten styl , režim, jak se to celé vývíjí se mi vůbec nelíbí.

v4, co navrhujete?

v4

Referendum ohledně setrvání v EU, mám dojem hlavně potom co se dneska opět vyjádřil minister financí z Německa, že to máme solidárně nést všichni, tak mám takový pocit, že je to blbost.

To je, ale pouze můj osobní názor, nic víc. Volby mě doslova štvou s tím , že tam fakt už pomalu nění co volit, teda mluvím za sebe a i kdyby jo, tak udělají koaliční dohodu s někým kdo mi už nesedne vůbec , a je to))

Není to příjemná doba, ale snad to celé ustojíme.

doplněno 10.12.15 15:50:

Něco jiného je totiž něst jako spolek vše spolu finančně, ale něco zcela jiného je nechat si vnutit naočkování jinou kulturou.

Takže tady asi ta sranda s EU končí, jo mohlo to fungovat na ürovni ekonomické, ale toto je zásah do suverenity státu a sebeurčení národa jako takového.

Toto nikdo nočekával, když se odsouhlasilo členství . Nicméně pevně doufám, že se to vše k dobrému obrátí, jako matka se necítím, ale dvakrát nadšená tady to situací, to víte starost o to jaké odkážeme dětem zázemí...Aby nás jednou neproklínaly, že se nic proto neudělalo.

Určitě to ustojíme, ale pokud mám informace, tak bylo vypsáno mnoho různých referendů, ale velice málo jich bylo platných. Je to jen mrháním peněz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]