Nejste přihlášen/a.
Pokud se rozbijí boty, které nosíš skoro každý den, tak asi i ty boty, no zimní jsou potřeba dvoje, na střídání, co kdyby nedej bože napadl sníh a boty se promáčely?
Máš nějaký batoh? Ten nepotřebuješ? Potom bych to viděla na kabelku, ale jestli ji upotřebíš, teď do školy ji až tak nepotřebuješ, ale až půjdeš třeba po škole na pohovor, tak je ještě čas.
Pokud máš kamarádku opravdu dobrou, nechtěla by ses s ní domluvit, kdyby nějaké věci dávala pryč, že by jsi si z toho mohla něco vybrat? A na oplátku ji můžeš s něčím pomoci, co ty umíš lépe, nemusí to být jenom materiální věc.
Ahoj slečno, neporadím sice co si přát k vánocům,ale napadlo mě,že bys mohla za ušetřené peníze nakoupit pár kousků v nějakém sekáči,průběžně během roku.Já tam chodím pravidelně,někdy jdu domů z prázdnou,někdy mám super kousky.Letos asi čtvery šaty cca 70-130kč,halenky,několik sukní,různé šátky apod.Podotýkám,že to nejsou žádné hadry,ale opravdu pěkné oblečení,nikdo nikdy nepoznal,že jsou z druhé ruky a hlavně co kus to original. V našem městě jich je několik,některé mají fakt hrozné hadry,spíš pro lidi co mají hodně hluboko do kapsy,ale pár jich nabízí velmi pěkné oblečení.Takže jestli máš v okolí sekáč,vřele doporučuji.
Ahoj, co se týče těch šperků, jukni na tenhle článek eppi.cz/...
jsou tam různé basic šperky, pokud nosíš jen náramky, tak bych doporučila třeba nějaké perlové náušnice, ty se hodí k hodně věcem, nebo nějaké jednoduché pecky s drahokamem.
Márinko, že vy jste šlápla na hrábě? Pokud vy vlastníte šmuky s diamanty tak máte také plnou skříň hader, mohla byste tedy tazatelce klidně něco obnošené věnovat. Já bych to udělala.
Už tu zaznělo "sekáč"a nebo také vietnamská tržnice i tam nakoupíte levně a parádu v tom uděláte. Můžete zkusit i bazary nebo zkuste dát inzerát, třeba zrovna ty kabelky by někdo prodal nebo i daroval. Zkuste kamarádku třeba bude ráda, že se nějaké kabelky zbaví, mezi námi, netuším k čemu 16ti letá holčina potřebuje kabelku.
zkuste prohledat slevy na internetu, jedna náhodná zde skrz.cz/...
Co takhle si přát pěkného a teplého kulicha (jistě přijde zima), ale lepší je bez velké bambule, protože ta je těžká a kulicha tahá dolů z hlavy. Nebo pěknou kožešinovou čepici (třeba lišku nebo i králíka, i když trochu pelichá, nevadí, pěkně hřeje), nebo pokud jste milovnice přírody, tak umělou kožešinu. K tomu by se hodily pěkné kožené rukavice, když už si budete ptát Ježíškovi, třeba mu to také přijde vhodné a uváží, že vám asi udělají teplo na ruce i radost.
A co takhle kožešinovou vestičku, něco podobného, jenomže vatovou nosí lidé v chladných provozech, ve skladech, prodejnách, nebo kancelářích, kde se dveře netrhnou. Mít záda pěkně v teple.
A co takhle si přát skutečně kvalitní ponožky se zesíleným materiálem na chodidle, nejen na sport, ale i na normálně chození. A když ponožky, tak nějaké sportovnější boty do tělocvičny, hodí se vždy. Do školy na tělák, nebo si zahrát volejbal, nebo se nechat pozvat nějakými spolužáky nebo spolužačkami na sqash, nebo na bowling.
Přeju Vám, ať se Vám vaše přání splní a aby měl Ježíšek s dárkem pro Vás dobrý nápad a přinesl vám něco, co vám skutečně udělá radost.
Pokud si budete dárek pro sebe kupovat sama, jistě ho budete kupovat po zralé úvaze, jak vidno, dovedete se svými penězi hospodařit a počítat.
Nohy tě budou nosit celý život, takže bych si pod stromeček přála jedny kvalitní boty (třeba na jaro a podzim, když zikní máš), a dobré boty na sport. Nikdy bych nešla pro boty k vietnamcům, s nohama mám problém už deší dobu a nemíním si je ničit, to si raději připlatím.
Jinak, jak už tu zaznělo, v sekáči sezeneš kolikrát super kousky za pár desítek korun, tak hledej :ú
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.