Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věrohodný zdroj informací?

Od: kokynek* odpovědí: 4 změna:

Kterou internetovour stránku považujete jako věrohodný zdroj informací? Může být i zahraniční. Nějakou, která není až tolik popřípadě vůbec zmanipulovaná propagandou atd..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já preferuji tu viz odkaz. Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 23.11.15 15:44:

Pokud bych měl odpovědět vážněji, tak já volím raději vždy zdroj - např, stránky ministerstva nebo nějakého úřadu.

hodnocení

0x

Já si myslím, že na vaši otázku snad ani není odpověď. Všechna informační media někdo vlastní. A ta zpívají píseň svého zaměstnavatele, protože jí jeho chleba. ;) Je potřeba přečíst více zdrojů a pak utvarovat poznání, které se blíží k pravdě. Ale asi ani to nebude možné, protože nikde není řečeno všechno.

doplněno 23.11.15 16:53:

Humbucker, Kdo lže, ten i krade a kdo krade, ten i vraždí a vrah je zahradník. Prý! *haha*

humbucker*

Ahoj Babi. A taky proto, protože všichni lžou. Někteří i kradou.

doplněno 23.11.15 17:58:

A nejlepší je, když lidi lžou i v případě, kdy by stačilo jen mlčet. Nikdo se na nic neptá, nikoho nic nezajímá a stejně se blábolí jedna lež za druhou. Mám osobní zkušenost z blízkého sousedství. S pochopením věci to není lehké? Asi nějaká nemoc.

lucie*

babkazov*palec*přesně tak.Nevěřím nikomu nic:)a nebo jen něco.Věrohodný zdroj snad není,vždycky jim někdo posílá výplatu.Nejlépe to jde vidět v tv,jak různé stanice"fandí"někomu jinému.Co se týče aktuální válečné situace,od té doby co vstoupil do hry Putin ,media netuší kam se přiklonit,jak opatrně volí slova,někdy mě to až rozesměje(ten postoj medii)jak je to okaté.Na idnes to taky stojí za to,okatěji už některé zprávy nejdou prezentovat.Však to taky v diskuzích pod články dobře vědí.Se divím,že ty diskuze idnes nemaže:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]